Beoordelingen Vakgarage Piet Has

8,7
83 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 83 beoordelingen

Rene uit Hoogwoud

08-04-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurig geholpen door Stephan!! Nam de tijd voor ons en absoluut niet een auto willen verkopen.
Inmiddels al de 6de auto die we als familie hebben gekocht bij Piet Has. Dat zegt volgens mij meer dan genoeg!


Ja, ik beveel dit aan

J. uit alkmaar

14-02-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Hoorn Nh

04-02-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Harald uit Lansingerland

03-02-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Komt vertrouwd en deskundig over. Hiernaast slaagde men er ook in een gemoedelijke sfeer te creƫren.
Het personeel was vriendelijk en behulpzaam.


Ja, ik beveel dit aan

jan bertus uit hoorn

01-02-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: ik kom al heel lang bij piet has heb ook geregeld een auto gekocht en altijd met een tevredenheid koffie en een praatje ze hebben altijd wel tijd voor je ja als ik iemand hoor voor een auto zal ik zeker piet has aan bevelen


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Enkhuizen

08-01-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed bedrijf geven goed uitleg en verkopen mooie auto's voor goede prijs.


Ja, ik beveel dit aan

P.J.A.M. van uit Duiven

03-11-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Paardebloem 51


Ja, ik beveel dit aan

Jannie uit Alkmaar

03-11-2017
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Altijd vriendelijk en klantgericht! Prima service! Zijn al jaren klant tot volle tevredenheid!


Ja, ik beveel dit aan

frederik uit medemblik

24-10-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd naar wens geholpen ze denken met je mee!


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Diemen

19-10-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan