Beoordelingen Vakgarage Piet Has

8,6
88 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 88 beoordelingen

jacqueline uit amsterdam

15-09-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fantastisch geholpen. Mooie auti gekocht en pracht bos bloemen erbij. Mooie auto's en goede prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

26-06-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima geholpen, auto is netjes afgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Remy uit Alkmaar

22-06-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit DIEMEN

22-06-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

F. uit Hoorn

30-05-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Laatst voor Kleine beurt en APK duurde een en ander onverwachts veel langer dan de bedoeling was. Balen dus, maar kan gebeuren. Bij de factuur was hiervoor echter onverwacht korting gegeven. Dat vond ik echt super netjes, dat hadden niet hoeven doen en dat ze toch wél deden, is voor mij een reden om terug te komen. Personeel is altijd heel vriendelijk en ook voor een klein en onverwacht dingetje tussendoor kan ik altijd terecht.


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Hoogwoud

08-04-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurig geholpen door Stephan!! Nam de tijd voor ons en absoluut niet een auto willen verkopen.
Inmiddels al de 6de auto die we als familie hebben gekocht bij Piet Has. Dat zegt volgens mij meer dan genoeg!


Ja, ik beveel dit aan

J. uit alkmaar

14-02-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Hoorn Nh

04-02-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Harald uit Lansingerland

03-02-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Komt vertrouwd en deskundig over. Hiernaast slaagde men er ook in een gemoedelijke sfeer te creëren.
Het personeel was vriendelijk en behulpzaam.


Ja, ik beveel dit aan

jan bertus uit hoorn

01-02-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: ik kom al heel lang bij piet has heb ook geregeld een auto gekocht en altijd met een tevredenheid koffie en een praatje ze hebben altijd wel tijd voor je ja als ik iemand hoor voor een auto zal ik zeker piet has aan bevelen


Ja, ik beveel dit aan