Beoordelingen Vakgarage Piet Hofman

9,6
32 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 9,6
1 t/m 10 van 32 beoordelingen

R & S uit Gouda

07-02-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: snelle en goede service. Allen erg vriendelijk. Je wordt netjes op de hoogte gebracht wat er met de auto aan de hand is en de kosten. Wij zijn zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Koen uit Gouda

04-12-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd goede service en duidelijk over wat er moet gebeuren en eventuele kosten. Netjes van tevoren gebeld en meegedacht over de beste oplossing voor de beste prijs/kwaliteit.
Kleine dingetjes altijd nette service. Van de week een fout(je) herstelt wat bij de aankoopgarage van mijn auto onder garantie niet lukte. Dit als gewoon kosteloze "service" van Piet Hofman :-) Goede reden om klant te zijn en blijven.


Ja, ik beveel dit aan

Karin

27-11-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super goede klantenservice


Ja, ik beveel dit aan

Thea uit a a d r

28-10-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: keurig en goedkoop


Ja, ik beveel dit aan

ad uit Reeuwijk

12-10-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn oude saab cabrio(2004) had problemen met het gas pendaal,
navragen door Hofman bij de saab dealer gouda(die geen medewerking verleende) Hofman vroeg hulp bij dealer in rotterdam en heeft met de verkregen elektrische schema's het probleem voortreffelijk verholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-10-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik had nog een paar dagen om mijn auto APK te laten keuren. Piet Hofman zei zet je auto maar neer, dat komt goed. Ik werd keurig op de hoogte gehouden van wat er moest gebeuren, en alles ging in overleg. Binnen 3 dagen klaar, gekeurd en wel! Prijs-kwaliteit is top, al met al erg tevreden en de volgende keer zeker weer naar hem!


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Reeuwijk

06-09-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Sinds jaren klant bij Piet tot volle tevredenheid voor onderhoud en apk-keuring.
Ook in noodgevallen staan ze altijd klaar.
Je wordt altijd goed en vriendelijk geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Pulinova Facility Services uit Reeuwijk

12-01-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

A uit Gouda

12-01-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Gouda

25-11-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima garage! Snelle deskundige hulp! Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan