Beoordelingen Vakgarage Radrema

8,6
520 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 520 beoordelingen

Shirley uit Rembrandtstraat

23-04-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Mieke uit Kerkrade

17-04-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Marian uit Heerlen

14-04-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer goede ervaring al jaren!


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit maastricht

04-04-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: zeer goede ervaring


Ja, ik beveel dit aan

Kevin uit Bunde

23-03-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Erg vakkundige garage met een zeer uitstekende service. Ze hebben mij volledig ontzorgd ten aanzien van het schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-03-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Kerkrade

01-03-2018
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel fijn bedrijf, vriendelijke ontvangst.


Ja, ik beveel dit aan

Ans uit Maastricht

23-02-2018
5,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wilde eigenlijk geen reactie plaatsen,maar er zit me iets dwars,na het ophalen van onze auto na reparatie is er het volgende gebeurd.
Donderdags auto opgehaald,vrijdag auto niet gebruikt,zaterdags na een retour van Lanaken zet de auto in de garage dacht doe motorkap open en ik zag dat de koelvloeistof helemaal in de min stond.
Contact opgenomen met verkoper wat ik moest doen,haal koelvloeistof en kijk of het de zelfde kleur is en rij ermee,en kijk als je stopt of hij lekt,had 1 liter bij moeten vullen en nog 1 liter gekocht voor het geval dat,gereden na Eysden op en terug had totaal niet gelekt,kon wat er is gezegd een luchtbel zijn,ik had gezegd kan het niet zijn dat monteur vergeten is bij te vullen? Maar dat kon niet.
Bij de reparatie was 2,5 liter bijgevuld a 24,58.
Heb meerdere mensen ( mannen ) gesproken en het verhaal verteld en iedereen zei dat het niet kon,en als het een luchtbel was geweest zou het best een kwart kunnen zijn geweest maar nooit 1 liter.Dat is wat mij zelf dwars zit.


Ja, ik beveel dit aan

Vojtech uit Oudenbosch

19-02-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Lilian uit Maastricht

18-02-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan