Beoordelingen Vakgarage Rakthof

9,4
60 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 60 beoordelingen

Nicole uit HELMOND

17-05-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: In een woord super! Woensdag later in de middag ging mijn auto stuk. Hij lekte koelvloeistof en liep warm. Bij aankomst bij de garage keken ze er direct naar. Er werd een zeer waarschijnlijke oorzaak benoemd en meteen kreeg ik te horen wat dat zou gaan kosten. Ik kon voor een heel mooi prijsje een goede auto huren. Vrijdag middag kon ik mijn auto weer ophalen. Ik betaald wat was afgesproken. Snelle, duidelijke en nette service!


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Helmond

04-05-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Diana uit Amsterdam

03-05-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom al een tijdje speciaal vanuit Amsterdam naar deze garage. De eigenaar is altijd heel correct, vakkundig en eerlijk met zijn advies. Sinds kort brengt mijn zus vanuit Maarssen haar auto ook voor onderhoud en deelt dezelfde ervaring. Voor mij geen betere garage dan deze!


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Bakel

26-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Huub uit Helmond

24-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een geweldige garage.
Zeer goede service en betrouwbaar en vooral eerlijk.
Onverwachts was er laatst een achterlicht defect.Ben toen meteen naar de garage gereden en zonder problemen direct vervangen...
Dat is service.


Ja, ik beveel dit aan

Jantine uit Helmond

08-09-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Net op pad met de camper dynamo stuk.In de omgeving niemand die ons snel kon helpen.
Autoservice rakthof gebeld,dezelfde dag gemaakt.Jullie hebben onze vakantie gered, Super bedankt voor de service en de snelheid!!!


Ja, ik beveel dit aan

Ed uit Deune

06-09-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Erg enthousiaste betrouwbare eigenaar. Verteld wat er gedaan moet worden en wat het ongeveer gaat kosten. je weet vooraf waar je aan toe bent.Een nette vent Ik heb hier een hybride auto en een camper in onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

Marion uit Helmond

26-03-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn auto loopt weer als een zonnetje. Auto voor de eerste keer gebracht. Er werd gebeld dat er een grote i.p.v. een kleine beurt gegeven moest worden. Ze namen de moeite de vorige garage op te bellen om te vragen wat er destijds gedaan was aan de auto. Ook is er nog gebeld naar de garage waar ik de auto gekocht heb om na te vragen.
Ik zocht, na mijn verhuizing, een nieuwe garage die ik vertrouw en ik denk dat ik deze gevonden heb !


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Helmond

11-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

eric uit helmond

24-11-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan