Beoordelingen Vakgarage Richtlijn Autoservice B.V.

8,5
16 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 16 beoordelingen

Angelique

28-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service bij de aankoop van een auto.


Ja, ik beveel dit aan

theo uit Utrecht

18-02-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 16/2 een Volvo gekocht bij Vakgarage, prima service, netjes geholpen door Jan en zijn team in Kortenhoef.


Ja, ik beveel dit aan

leo uit vleuten

10-02-2017
3,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: ik wilde mijn honda inruilen op een nissan q duurde eerst een uur voor er iemand was vroeg of de auto was geïmporteerd nee zeiden ze was dus wel zo na natrekken bij rdw,na getaxeerd te hebben zou er teruggebeld worden na een week niets te horen maar zelf gebeld was de nissan q al verkocht ?


Estelle uit Hilversum

18-11-2016
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vandaag mijn volkswagen golf apk laten keuren, met een grote beurt erbij. De prijs viel echt mee, met 2 nieuwe winterbanden was ik de helft goedkoper dan de dealerprijsopgave. Top service


Ja, ik beveel dit aan

C uit Kortenhoef

02-02-2015
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Bij deze wil ik u even mededelen dat onze dag naar Hellevoetsluis mede dankzij de geweldige bus GEWELDIG WAS!!!
Groeten Fam. v.d Velden
Wij hadeen de Advertenteiin het Turftrappers blad gelezen maar die wijkt iets af) nogmaals GOED HOOR!!!


Ja, ik beveel dit aan

Albert uit Maarensdijk

02-02-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vakgarage Richtlijn heeft mijn automaatbak avn Volvo XC90 gespoeld met hun specialistische machine, dit ivm slecht schakelen. Na enkele kilometers rijden ben ik dik tevreden!
Het lijkt wel een compleet andere auto, als nieuw. En de prijs viel reuze mee, de electronica heeft Jan gratis gepromgrammeerd omdat hij dat als een uitdaging zag. Altijd leuk wanneer dat zo kan. Ik kom zeker een keer terug voor mijn andere onderhoudsbeurten.


Ja, ik beveel dit aan

Thijs uit Nederhorst den berg

10-05-2014
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Deze week mijn bmw laten keuren. Wel 2 nieuw xenos lampjes, maar hij mag weer een jaartje.
Ik laat hem voor de vakantie een beurt geven, want het voelt bij deze garage beter als de bmw dealer.
Ook de electronische instellingen zijn geen probleem volgens de chef werkplaats.


Ja, ik beveel dit aan

jort uit Nederhorst den Berg

10-05-2014
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: top bedrijf,
mooie uitsraling
vakkundig personeel
betaalbaar en betrouwbaar in de uitleg over de uitgevoerde reparatie


Ja, ik beveel dit aan

Tjebbe uit Nederhorst den Berg

30-10-2013
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf. Goede service en denken mee in vakkundige oplossingen.


Ja, ik beveel dit aan

Els uit Hilversum

01-07-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan