Beoordelingen Vakgarage Rijnzicht

9,1
8 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 8 van 8 beoordelingen

jaap uit voorhout

13-08-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al meer dan 15 jaar vaste klant
waarom?
De service, prijs/kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn geweldig.


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Valkenburg

15-02-2018
1,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Asosociale behandeling gehad. Afsrpaak met een persoon binnen het bedrijf gemaakt. Was aanwezig maar, vadertje bepaald alles. Lijkt mij niet meer dan normaal als je een afspraak maakt dat diegene je minimaal te woord kan staan. Ook kansloze vrouw achter balie die manlief stunt en geen begrip toont.

Kortom afspraak is niet afspraak hier in dit bedrijf.

Raar dat dit bedrijf nog niet failliet is, Maja als ze zo de mensen blijven behandelen zal dit snel zijn.


Marc uit Oirlo

26-10-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Super bedrijf
Zeer goede service,ondanks andere kant van Nederland
Hier met je meegedacht
Goed gemotiveerd kundig personeel
Veel kennis voor gasinbouw moderne Amerikanen
Gr Peeters grondboringen.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Voorhout

24-12-2014
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Bedoelde dus rijnzicht als vakgarage en ik kreeg geen wintervakantie maar een winter pakket voor de ramen. Stomme iPad


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Voorhout

24-12-2014
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn gasinstallatie deed het plotseling niet meer. Had de wagen 1 dag in bezit. Heb vakgarage Rijn-Schelde gebeld en mocht gelukkig die zelfde middag langskomen om de computer uit te lezen. Zo gezegd zo gedaan. De monteur zag heel snel het euvel en heeft het direct gerepareerd om ons te helpen. We kregen aan het einde zelfs nog een wintervakantie mee. Klasse gewoon!!! Normaal ga ik met mijn wagen naar een garage in het dorp maar deze service spreekt mij enorm aan. Ga er over denken om mijn wagen daar voortaan in onderhoud te doen. Nogmaals klasse en onwijs bedankt voor deze service

Groet Jan Zuidhoek trotse Kia rijder


Ja, ik beveel dit aan

F uit Utrecht

01-10-2014
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super service hebben echt verstand van LPG.
Ik kom speciaal uit utrecht voor deze garage.


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit De Lier

23-07-2014
9,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Hans

04-07-2013
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Er is altijd tijd om even iets te regelen bij een storing of om een software-update te doen.


Ja, ik beveel dit aan