Beoordelingen Vakgarage Schouten

8,8
81 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 81 beoordelingen

Jelte uit Hardinxveld-Giessendam

31-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben erg te vrede over de garage, ik word altijd netjes en op tijd geholpen en de kwaliteit is perfect.


Ja, ik beveel dit aan

Maud uit Gorinchem

27-01-2019
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

B.L. uit Gorinchem

24-01-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Erika uit Sleeuwijk

24-01-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Het prettige, betrouwbare contact verloopt via Cor Dekker al jaren geweldig goed. Afspraken komt hij na en als er iets gerepareerd moet worden dan zorgt hij ervoor dat het heel snel gebeurt. Een dikke 10 voor Cor!


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit Gorinchem

23-01-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service


Ja, ik beveel dit aan

Hellen uit Arkel

23-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Erg vriendelijke bedrijfsleider die goede adviezen geeft en de tijd voor je neemt. Erg tevreden over reparatie en onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Gorinchem

23-01-2019
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-01-2019
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima snelle service en vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Frank

08-05-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via autotrack een ford C- max gevonden bij vakgarage schouten. Alles via de mail geregeld met Cor. Goeie kerel. De koop rond gemaakt met 3 maanden garantie. Zeer nette prijs. Aflevering zeer netjes. Bij warm weer bleek de airco stuk. Condensor kapot. Hier over gemaild. Werd absoluut niet moeilijk over gedaan, en er is een afspraak ingepland.
De condensor netjes vervangen. Hier kon ik op wachten.
Puike service.


Ja, ik beveel dit aan

Daam uit Gorinchem

04-04-2018
4,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Afspraak gemaakt voor keuring camper. Week van te voren gebeld met Cor of de achterbanden (zelf aangeleverd) ook verwisseld kunnen worden. Geen probleem. Bij brengen aangegeven dat de claxon niet werkt. Rond 14.00 was ik in de buurt, camper stond nog op dezelfde plek als vanochtend. 16.30 belt Cor op en vraagt waarom de banden gewisseld moesten worden, dat men geen tijd had om de claxon te repareren en dat er enkele andere kleinere punten waren. Camper is daarom afgekeurd en of ik een nieuwe afspraak wil maken. Bij het ophalen uit ik mijn onvrede, maar ik moet het doen met een klaagzang dat men het zo druk heeft etc. Uiteindelijk is er helemaal niets gebeurd, kosten 16 euro. Dit was mijn allerlaatste bezoek aan vakgarage Schouten.