Beoordelingen Vakgarage Sjeng Verstappen

8,8
347 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 347 beoordelingen

Maud uit Gilze

14-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-03-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Aardige eigenaar en onze auto kon direct terecht, ondanks drukke planning...zeer correct en netjes geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Vlijmen

06-03-2019
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren ons vertrouwde adres voor reparaties en advies omtrent onze auto(s). Schappelijk in de kosten, communiceert helder en werkt samen met andere partijen voor specialismes die ze niet zelf in huis hebben. Ze hebben service hoog in het vaandel staan en ons diverse malen geholpen bij niet-startende auto elders in het dorp (zonder daar extra kosten voor in rekening te brengen).
Ik zag onlangs dat je nu ook kentekens kan laten overzetten bij Sjeng, handig!


Ja, ik beveel dit aan

Freek uit Loosbroek

01-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima service. Eerlijke auto's, eerlijk bedrijf.
Gemaakte afspraken bij aankoop gebruikte auto keurig nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Erichem

12-02-2019
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Was op zoek naar ruime gezinswagen kwam via marktplaats bij dit bedrijf terecht. Ben altijd beetje wantrouwend bij bedrijfen die ik niet ken. Eenmaal binnen heb ik op mijn gemak de auto kunnen bezichtigen.nette showroom en aardige jongeman die mij te woord stond. Auto gekocht en week later opgehaald , auto stond met prachtige grote rode strik op het dak midden in de showroom te glimmen en te wachten op nieuwe eigenaar.
AUTO grote beurt gehad nieuwe distributie riem waterpomp en rondom nieuwe remblokken. Halfjaar bovag garantie erbij en jaar lang gratis pechonderweg lidmaatschap erbij.Ben erg blij met auto , al is dit nog wel een beetje vroeg, Aangezien ik de auto pas 4 dagen heb. Vooralsnog zeer tevreden met aankoop en aflevering.


Ja, ik beveel dit aan

A.P uit Vlijmen

12-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-02-2019
7,7

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Vlijmen

02-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Deze kleine man is een grote meneer als het gaat om klantgerichtheid, Kennis en eerlijkheid.


Ja, ik beveel dit aan

Marjo uit Vlijmen

30-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Nathalie uit Uden

05-01-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg vriendelijke eigenaar, mooie nette showroom. Lekkere koffie! Wij zijn erg goed geholpen en zou ze zeker aanraden.


Ja, ik beveel dit aan