Beoordelingen Vakgarage Straathof

8,4
116 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 116 beoordelingen

Cynthia uit Nieuw Vennep

05-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ben hier al enige jaren in onderhoud met mijn auto en heb vorig jaar een leuke, jonge Seat Ibiza gekocht bij de firma Straathof. Helemaal happy mee!


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Leiden

26-11-2018
2,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bedrijf denkt dat je wandelende pinautomaat bent eerst450 euro 3 maanden later weer 1200 en 1500 km verder wederom 1200euro


Eric uit Leiden

26-10-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: In 2012 een Renault Kangoo tweede hands aangeschaft en tot op heden met veel plezier in gereden en altijd goed onderhouden door Vakgarage Straathof. Nu noodgedwongen door ziekte auto ter inkoop aangeboden en er een leuk bedrag voor terug mogen krijgen. Echt top mensen bij Straathof, dank daarvoor.


Ja, ik beveel dit aan

J.

26-01-2018
5,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf totdat....
Gebruikte auto aangeschaft, na lang dubben toch besloten deze te kopen daar ons op het hart gedrukt werd door de verkoper dat ze zich altijd coulant opstellen mochten er toch onverwachte kosten optreden ook al zou dat net buiten de Bovag garantie periode vallen. Helaas / uiteraard, 14 dgn na de garantie periode ontstaat er een defect en mag ik 700 euro afrekenen ( Bij een Vakgarage bij mij in de buurt). Nu geeft men niet thuis en is de 6 mnd Bovag garantie de grens. Erg jammer en een gemiste kans om je reputatie als klantvriendelijk bedrijf waar te maken.


Anoniem

22-06-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Uitgeest

29-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al bijna 20 jaar klant bij Straathof, voor aanschaf/onderhoud/reparatie en inruil. Alles tot volle tevredenheid, geen wanklank in het hele traject te horen.
Zekerheid boven alles voor mij bestaat er geen ander garage bedrijf meer!!!!!!!!!!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Den Haag

26-07-2015
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerlijke deal, geen gladde praatjes, onderscheidt zich in de markt van bandentrappertjes. een man een man een woord een woord. faire prijs zowel inruil als gebruikte auto, Arjan chapeau !!


Ja, ik beveel dit aan

JJ uit Rijpwetering

05-06-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

29-05-2014
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Roelofarendsveen

22-05-2014
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan