Beoordelingen Vakgarage Terpstra

8,5
766 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 766 beoordelingen

T uit Leeuwarden

20-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie auto's en goede verkoper service, helemaal blij met onze nieuwe aanwinst!


Ja, ik beveel dit aan

AnneBart uit HAREN GN

05-11-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Augustus 2017 Volvo V50 gekocht, perfect en keurig advies van de heer Terpstra. Helaas zat er na de aankoop een soort rammel in. Nieuwe lager erin gezet onder garantie. Keurig een leenauto mee gehad. Perfecte garage, erg tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Gosse-Peter uit Boerakker

01-10-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: na een verkeerde en door misverstand een per ongeluk een zeer leuke nette auto te hebben gekocht.
waar ik uiteindelijk niet mee uit de voeten kon. bood terpstra verkoper youri mij een passende oplossing.
en ik werd op een zeer nette manier behandeld en ontvangen. garage terpstra kan ik om die reden aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-09-2017
3,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De inruil prijs en de prijs van de aangkochte auto waren goed. Daarna met problemen met de nieuwe auto, waar de garage je in de kou laat staan en niet thuis geeft op gebied van garantie. Aan het eind een voorstel doet, waarbij je weet dat je besodemieterd wordt. Dat is nooit weer naar garage Terpstra


Juliam uit Gytsjerk

08-09-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Richard en Marieke

01-09-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Telefonisch contact gezocht met Folkert Terpstra omtrent een kleine diesel auto die hij had staan we hadden het een en ander besproken en in de auto gestapt richting Drachten, de auto waarvoor we kwamen stond al keurig netjes ten toon gesteld en we kregen alle tijd om de auto te bekijken en een proefrit te maken, alles voldeed aan onze eisen en we hadden een deal gesloten en onze auto erop ingeruild de voorwaarde van ons was wel dat we hem gelijk die dag wouden meenemen er moest nog een nieuwe apk op en alle zaken werden deskundig nagekeken. In het begin van de middag stond onze auto klaar om te worden meegenomen.
Ik vind vakgarage Terpstra een prima garage die vakkundig is en eerlijk is en dit ook hoog in het vaandel heeft staan.
Ook de afwikkeling m.b.t. vrijwaring en overschrijving met mevrouw. Terpstra was ook zeer goed.
Ik kan iedereen VAKGARAGE TERPSTRA IN DRACHTEN AANRADEN.
M.v.g.
2 zeer tevreden klanten die heel tevreden zijn met hun aangeschafte polo diesel!


Ja, ik beveel dit aan

Annemieke uit Drachten

09-08-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

E. uit Hurdegaryp

03-08-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

r uit drachten

13-07-2017
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Slecht het bedrijf wil je van alles verkopen maar als je vervolgens met een klacht komt wordt je af gescheept met maak maar telefonisch een afspraak. Als je dat dan vervolgens doet en je vraagd of je de auto op een zaterdag kan brengen zodat ze er later die week er na kunnen kijken wordt er gezegd wat denk je zelf. Telefonisch vielen ze mij ook steeds in de reden, net of ze me niet wilde helpen.


Michiel uit Oosterwolde

30-06-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag ruil ik inmiddels alweer mijn 3e volkswagen in van Terpstra in Drachten, hier probleemloos 20.000 km in mogen sturen. Vanmiddag staat onze volgende auto klaar. Blijf mij altijd verbazen over hoe compleet de auto's in dit segment afgeleverd kunnen worden (auto's tot €2000)


Ja, ik beveel dit aan