Beoordelingen Vakgarage Terpstra

8,5
801 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 801 beoordelingen

Hennie uit H,veen

16-09-2018
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Yvonne uit Witmarsum

15-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Woensdag 12 -09-2018 citroen xsara picasso gekocht voor onze dochter . Via marktplaats bij Terpstra gekomen.De auto zag er net zo mooi uit als de foto. Vriendelijk ontvangen goed gevoel van eerlijke uitleg.
Zonder veel moeite met een kop koffie erbij geregeld dezelfde dag nog onderhouds beurt plus nieuwe apk en om 17.30 stond de prachtige occasion klaar inclusief nieuwe matten en andere extra.
Geweldig prettige kijkervaring en service ontvangen.
Een goed adres voor een mooie occasion
Niet twijfelen gewoon gaan en ervaar het zelf.


Ja, ik beveel dit aan

AJ uit CUYK

04-09-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zaterdag 1 september peugeot 308 hatchback 2014 opgehaald.
Prima bedrijf, goed geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Jan

07-08-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aanschaf gebruikte auto
prima garage. auto gekocht kort voor vakantie. na ontdekking van kapotte aandrijfhoes enkele enkele uren voor mijn vertrek nog correct hersteld. na vakantie terug met kapotte versnellingsbak. binnen een dag vervangen. geen kosten. alle waardering!


Ja, ik beveel dit aan

Jan

06-08-2018
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prima garage. auto gekocht kort voor vakantie. na ontdekking van kapotte aandrijfhoes enkele enkele uren nog correct hersteld. na vakantie terug met kapotte versnellingsbak. binnen een dag vervangen. geen kosten. alle waardering!


Ja, ik beveel dit aan

E uit Drachten

18-07-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

N uit Assen

19-06-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gangsters terpstra denkt alleen maar aan het verdienen.

Ik heb vorig jaar een Opel astra gekocht. Na het overeenkomen van de prijs en met inruil van mijn oude auto begon de ellende.

Eenmaal de betaling gedaan te hebben kwamen de klachten. De auto zou gekeurd worden samen met nog een aantal dingen wat ze zouden maken.

Het begon met de centrale vergrendeling. Deze zou werken stond er in de advertentie. Dit bleek niet zo te zijn. Na het overwegen een nieuwe sleutel aangeschaft dit heeft al met al 2 maanden geduurd voordat ik deze ook daadwerkelijk werkend kreeg.

Na enkele weken heb ik een compleet nieuwe uitlaat eronder moeten zetten omdat ze het gat dicht hadden gesmeerd en geverfd hadden zodat deze door de keuring kwam. (Apk zat bij de prijs in ongeacht wat er aan moest gebeuren)

Daarnaast waren er enkele kleine dingen wat ze zouden doen en niet gedaan hebben.

Nu een jaar later de auto weer voor de keuring. Wat blijkt, nieuwe remleidingen ed. Terwijl ze dit vorig jaar vervangen hebben met de apk. Beweerden ze.

Dit is een bedrijf die ik niemand aan zou raden.
Waardeloos.


C. uit DRACHTEN

17-06-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanaf het eerste moment dat ik bij de garage binnenliep is mijn vertrouwen in het bedrijf en zijn zeer klantvriendelijk en deskundig personeel, nimmer geschaad. TOP! Wederom een mooie, nette en goede auto afgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Harkema

01-06-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: We werden goed voorgelicht bij de aankoop van de auto. Over de prijs kon niet onderhandeld worden, meeneemprijs! Onze oude auto kon ingeruild worden, maar dat hebben we niet gedaan, op de vrije markt bracht hij meer op.
De auto werd keurig afgeleverd en de service was goed na het constateren van wat kleine "dingetjes". Goed bevallen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-05-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan