Beoordelingen Vakgarage Terpstra

8,5
794 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 794 beoordelingen

C. uit DRACHTEN

17-06-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanaf het eerste moment dat ik bij de garage binnenliep is mijn vertrouwen in het bedrijf en zijn zeer klantvriendelijk en deskundig personeel, nimmer geschaad. TOP! Wederom een mooie, nette en goede auto afgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Harkema

01-06-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: We werden goed voorgelicht bij de aankoop van de auto. Over de prijs kon niet onderhandeld worden, meeneemprijs! Onze oude auto kon ingeruild worden, maar dat hebben we niet gedaan, op de vrije markt bracht hij meer op.
De auto werd keurig afgeleverd en de service was goed na het constateren van wat kleine "dingetjes". Goed bevallen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-05-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

E uit Vaassen

04-05-2018
1,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: In april 2017 een fiat punto gekocht en nu 1 jaar later niet door de keuring dit ivm veel roest aan de onderkant en gaten in de bodem ,dit was weggewerkt met tectyl,en niet te zien tijdens de koop.Tevens heeft de keurmeester ontdekt dat de balk krom was,deze auto heeft schade gehad?.Nu zijn de kosten hoger dan de waarde om het te maken.Dus rijp voor de sloop.Ik vindt dat een Vakgarage niet zulke auto,s mogen verkopen,zo ben je geen vakgarage.
Zo zet je ook levens op het spel.


Sabina uit Drachten

20-04-2018
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Hele slechte ervaring met dit bedrijf. Ze proberen je op kosten te jagen, zonder dit vooraf met je te overleggen en hebben vervolgens ook nog eens een grote mond. Mij zijn ze kwijt als klant en mijn omgeving zal ook te horen krijgen hoe asociaal vakgarage terpstra met hun klanten omgaat.


Jorrit uit Tytsjerk

18-04-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In maart hier een VW Polo uit 2012 aangekocht, bevalt tot nu toe prima. Erg vriendelijke verkoper, snelle aflevering en goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Apeldoorn

16-04-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Net bedrijf. Voordat ik met hun in zee ging heb ik de reviews gelezen en die waren over het algemeen goed. Ontvangst vond ik enigszins gehaast. Het kan zijn dat ik hierin een zeikerd ben. Ik werk zelf in een functie waarin klantbeleving zeer belangrijk is. De gekochte auto voldoet grotendeels aan mijn eisen. Tijdens de proefrit stuurde de auto strak. Eenmaal gekocht trilt de auto onder de 100 km/uur behoorlijk in het stuur en dat betekent dat een een loodje verloren is gegaan. Mogelijk toen de auto naar de stoffeerder is gegaan. Had dat niet even kunnen worden opgelost denk ik dan. Voor het overige. Nette auto voor een nette prijs.


Ja, ik beveel dit aan

G. uit gerkesklooster

11-04-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: VW Golf gekocht, helaas zat er na de aankoop een storing in.
Gebeld met Folkert, en kon gelijk langs komen.
Auto gebracht en er stond een leenauto voor mij klaar.
De reparatie is vakkundig en goed opgelost.
Vakgarage Terpstra kan ik iedereen aanraden.

Nogmaals bedankt voor de goede en prettige service.


Ja, ik beveel dit aan

Johannes uit Zevenhuizen

09-04-2018
7,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: de pas aangekochte auto pas 2 weken in bezit
tot nu toe bevalt hij uitstekend.
de ervaring tijdens de aankoop en aflevering 100 %


Ja, ik beveel dit aan

Melanie uit Wanneperveen

08-04-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Snelle afhandeling bij het kopen van een auto


Ja, ik beveel dit aan