Beoordelingen Vakgarage Terpstra

8,5
771 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 771 beoordelingen

D

17-01-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: ZEER SLECHT!

Vorig jaar een auto gekocht bij Vakgarage Terpstra. Op het eerste zicht lijkt het een betrouwbare garage die leuke auto’s verkoopt.
Maar dit is helaas niet waar.. De dag dat ik mijn auto ophaalde, deed stand 4 van de kachel het niet en de auto maakte rare geluiden. Dit was normaal omdat de distrubutieriem net was vervangen werd me verteld.
Aan de kachel zouden ze dan wel wat doen. De dag van de afspraak 2 uren zitten wachten en vervolgens weer naar huis gestuurd omdat ze het onderdeel moesten bestellen. De week erop er maar weer heen maar nog steeds gedonder en nog geen gemaakte auto.
Uiteindelijk is dit probleem verholpen alleen, maar toen ik thuis was deed ineens het licht het niet meer van de verwarmingsknop als ik er aan draai. Hij valt steeds weg en brand dan ook zo in eens weer. Naar mijn weten zou ik zeggen draad verkeerd aangesloten, maar hier ook niks van willen weten. Ook de ruitenwisser doet het sinds dien alleen als ik hem achter ook aan heb gehad.. Er is meer stuk aan de auto dan dat er goed aan is nadat hij bij hun is geweest.. Ik heb ze toen ook direct verteld dat de airco stuk is, hier wilden ze eerst wel wat aan doen maar dit veranderde ook al snel en uiteindelijk uitgedraaid op we doen het niet..

2 maand geleden mijn auto voor de keuring gehad, blijkt dat de hele balk die zich onder de airco bevind is doorgerot en dus best moest wol gelast als ik hem erdoor wilde hebben.


Ik ben echt totaal NIET tevreden over “Vakgarage” Terpstra, en ze komen dan ook zeker hun beloftes niet na!
Ik zou iedereen ook NIET aanraden hier een auto te kopen.

Wel jammer want je schrijft toch liever een leuke recensie!


Dhr./mevr.

03-01-2018
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Toevoeging aan mijn vorige beoordeling: Dhr Terpstra heeft me na mijn schrijven persoonlijk benaderd en zichzelf verantwoord en bovendien zijn excuses aangeboden. Vind ik een dappere zet en siert Terpstra. Ik vond het dan ook terecht om dit hier te vermelden.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

03-01-2018
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren bij Terpstra langs geweest vanuit afspraak. Zelf een auto met een kapotte versnellingsbak (vijfde versnelling) en was op zoek naar een soortgelijke auto. De afgesproken Peugeot stond klaar en werd vriendelijk ontvangen door een jongeman. Peugeot viel wat tegen, kleine dingetjes zoals portieren, kofferbak en wat oneffenheden. Maar reed wel goed. Ik was ook gewoon bereid de auto te willen aanschaffen.
Jonge verkoper was wat druk, had ook een andere klant. Maar dat vond ik niet zo erg. Heb een proefritje gemaakt wat me niet tegenviel, behalve dat ik er wat op achteruit ging qua luxe, maar daar was de prijs ook wel naar. Het ging eigenlijk pas mis met het onderhandelen. In mijn beleving is dit praktisch altijd een mogelijkheid. Echter de jonge verkoper mocht dit kennelijk niet op eigen kracht doen en riep de baas erbij (Hy wol gjin 1600 jaan!) De baas stuifde haast op me af met een woordenwaterval dat ik niet de boel zo moest uitknijpen, prima auto, hij moest ook leven, etc. Kon er amper een speld tussen krijgen. Uiteindelijk kwamen we op een prijs uit maar dit was op een zo bespottelijke manier tot stand gekomen. Meneer schold me nog net niet uit, terwijl ik de beste man op dat moment voor het eerst trof. Ik had naar mijn weten met de verkoper te maken, niet met dit heerschap.
Ik had een prijs afgesproken (min of meer) en mocht wachten in de kantine op de verkoper. Maar ik kreeg er ineens zo’n beroerd gevoel bij dat ik er vanaf heb gezien. Terpstra, dit is gewoon een stukje feedback. Ik ben realistisch en had die auto gewoon gekocht. Jullie inruilbod was ook prima, maar de ondehandelingsruimte en vooral de manier waarop was ronduit onbeschoft. Doe wat met die feedback Terpstra en geef je personeel het vertrouwen het zelf af te handelen. Dan had jij gisteren een auto extra verkocht en een goede recensie gekregen.


Ronald uit Drachten

06-12-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele mooie korting gekregen op een bus die voor een humanitaire organisatie in het buitenland gebruikt wordt.
Olie en filters zou wel vernieuwd worden, paar dagen later kon ik de bus ophalen. Toen we in het buitenland arriveerden bleek dit toch niet het geval te zijn. Dat vond ik wel jammer. Verder nooit geen problemen gehad met deze garage.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Assen

30-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn dochter zocht een Fiat 500. Een mooi exemplaar gevonden bij garage Terpstra. Na aankoop en op een zaterdag de auto opgehaald te hebben bleek er een vreemd geluid bij het hard remmen. Daarnaast werkte een deel van het dashboard verlichting niet. Ook leek het erop dat de buiten temperatuur sensor niet werkte.
Direct de maandag na het weekend konden we terecht. De voorrem blokken bleken te hard en maakten het noodzakelijk de rem hard in te trappen. Dat maakte een bonkend geluid. Een vergelijkbaar geluid wanneer het ABS in werking treedt. Remblokken zijn vervangen en het probleem lijkt opgelost. Ik moet dit nog goed testen. De dashboard verlichting is hersteld. Een lampje bleek kapot. Wat de buitentemperatuur sensor betreft blijkt dat dit in deze versie van de Fiat 500 niet standaard aanwezig. Dit is uitgezocht via een Fiat dealer. Vreemd dat een dashboard dit wel aangeeft met ontbrekende data maar het zij zo.
Kortom, prima tevreden met de Fiat 500 en de afhandeling van de mankementen volgens garantie.


Ja, ik beveel dit aan

T uit Leeuwarden

20-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie auto's en goede verkoper service, helemaal blij met onze nieuwe aanwinst!


Ja, ik beveel dit aan

AnneBart uit HAREN GN

05-11-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Augustus 2017 Volvo V50 gekocht, perfect en keurig advies van de heer Terpstra. Helaas zat er na de aankoop een soort rammel in. Nieuwe lager erin gezet onder garantie. Keurig een leenauto mee gehad. Perfecte garage, erg tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Gosse-Peter uit Boerakker

01-10-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: na een verkeerde en door misverstand een per ongeluk een zeer leuke nette auto te hebben gekocht.
waar ik uiteindelijk niet mee uit de voeten kon. bood terpstra verkoper youri mij een passende oplossing.
en ik werd op een zeer nette manier behandeld en ontvangen. garage terpstra kan ik om die reden aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-09-2017
3,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De inruil prijs en de prijs van de aangkochte auto waren goed. Daarna met problemen met de nieuwe auto, waar de garage je in de kou laat staan en niet thuis geeft op gebied van garantie. Aan het eind een voorstel doet, waarbij je weet dat je besodemieterd wordt. Dat is nooit weer naar garage Terpstra


Juliam uit Gytsjerk

08-09-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan