Beoordelingen Vakgarage Terpstra

8,4
815 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 815 beoordelingen

Anoniem

14-03-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Altijd tijd tussendoor voor een klein klusje zoals een lamp verwisselen of en band controleren.
Na de laatste grote beurt was onze auto gewassen en waren de automaten vervangen, omdat de oude doorweekt waren. Wat een service!


Ja, ik beveel dit aan

Albert uit Groningen

11-03-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag 11-03-2019 een mooie occasion gekocht bij Terpstra in Drachten Wij werden prima geholpen door Marco Douma Hij was vriendelijk en zeer behulpzaam Wij hebben onze eigen auto met een goede deal kunnen inruilen Zodat er een win win situatie is ontstaan


Ja, ik beveel dit aan

Henri uit Nijeveen

07-03-2019
4,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Op 25 januari 2019 een auto gekocht. Wij hadden Van te voren vast voor de auto gebeld. Aan de telefoon werden wij vriendelijk te woord gestaan. Ook bij aankomst werden wij vriendelijk ontvangen en ondanks de drukte ook uitgebreid te woord gestaan. Bij de testrit van de auto piepten de remmen maar dit zou volgens de verkoper bij de APK, die wij bij aankoop zouden krijgen, verholpen worden. uitendelijk trotse eigenaar geworden van de auto. Na ongeveer 2 weken begonnen de remmen toch weer behoorlijk te piepen. Wij naar een garage gegaan en het bleek dat de remmenschijven wel vervangen waren maar dat het erg goedekope schijven zijn die het piepen veroorzaakt. Wij kregen van de garage te horen dat de remschijven en blokken dus vervangen moesten worden. Daarnaast kregen wij te horen dat de koppeling versleten is en vervangen moet worden. Totale reparatie kosten bedragen 1200 euro. Verder zijn wij erg tevreden met de auto. Alleen jammer van de enorme kostenpost die binnen zo een korte tijd al bij de auto kwam. verder leuk en vlot personeel waar je, je snel op je gemak voelt.


Pieter uit Dra

27-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen zaterdag hebben wij hier onze "nieuwe" auto gekocht.
Een Renault Clio uit 2014. Wij waren er rond 14:00 en het was er erg druk. Toch vriendelijk te woord gestaan, sleutels van de auto gekregen om deze te bekijken en een kopje koffie erbij gekregen. Voelde allemaal erg ontspannen en er werd geen druk opgelegd. Na een proefrit waren wij helemaal overtuigd. Realistische inruilprijs gekregen en alles werd netjes op papier gezet. Inmiddels rijden wij in de auto en zijn helemaal happy. De auto werd netjes afgeleverd (met een presentje).

Leuk, vlot en druk bedrijf waar je, je snel op je gemak voelt. Mooie (schone!) auto's voor scherpe prijzen en leuke mensen. Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Anne uit Drachten

27-02-2019
3,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hadden een afspraak om een C1 te bekijken. Toen wij kwamen was de auto reeds verkocht. Er werd bij verteld dat dat wel vaker voorkwam. Zeer slordig en teleurstellend!


Eddy uit Roden

24-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer netjes geholpen door verkoper gemaakte afspraken worden netjes nagekomen goede koffie


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Dokkum

09-02-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden met de gekochte auto


Ja, ik beveel dit aan

Serien uit HAULE

30-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ter herstel van de vorige recensie. Ik ben terruggebeld door de verkoper. Heel netjes zijn we tot een oplossing gekomen. Ik ben zeer tevreden. Ik bied mijn excuses aan voor de vorige recensie die niet helemaal terecht is geplaatst.


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Joure

25-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

M uit Drachten

13-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ronduit geweldig,

BMW ingeruild voor een Renault Clio van 2013!
Bij aflevering alle punten nagelopen die waren afgesproken!

Heerlijk koffie, en zeer vriendelijke verkopers!

Top Vakgarage Terpstra, jullie hebben er een zeer tevreden klant bij, die ook voor de reparatie bij jullie terug komt!


Ja, ik beveel dit aan