Beoordelingen Vakgarage Terpstra

8,4
817 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,4
11 t/m 20 van 817 beoordelingen

Ron uit Joure

25-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

M uit Drachten

13-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ronduit geweldig,

BMW ingeruild voor een Renault Clio van 2013!
Bij aflevering alle punten nagelopen die waren afgesproken!

Heerlijk koffie, en zeer vriendelijke verkopers!

Top Vakgarage Terpstra, jullie hebben er een zeer tevreden klant bij, die ook voor de reparatie bij jullie terug komt!


Ja, ik beveel dit aan

R uit Utrecht

07-12-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mensen wees gewaarschuwd deze heren komen hun afspraken zeker niet na, vandaag in de ochtend gebeld voor een polo en afgesproken dat we langs zouden komen om de auto te bezichtigen zij gaven aan dat ze er tot 18.00 zouden zijn dus wij op tijd vertrokken richting drachten vanuit utrecht onderweg is het allemaal later geworden dan we hadden gedacht omdat er een grote ongeluk is gebeurd op de snelweg dit kon het bedrijf ook zien we zouden dan ook rond sluitingstijd daar zijn ze gaven aan dat we het beter morgen ochtend/ middag zouden kunnen doen dus wij rechtsomkeer terug naar utrecht heel lullig maar niks aan te doen eenmaal thuis aangekomen horen we dat de auto is verkocht en dat we niet meer hoeven te komen dit is echt te gek voor woorden mischien moesten we van te voren ook de ECHTE negatieve reviews van deze bedrijf zien heel erg sneu om het op deze manier te spelen door deze bedrijf, wees gewaarschuwd zij komen hun afspraken niet na!!


Aukje uit Luttelgeest

15-11-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima auto gekocht in juni 2018.


Ja, ik beveel dit aan

C. uit Drachten

03-11-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In September een audi A4 gekocht bij terpstra, goede deal kunnen sluiten voor een leuke auto. Echter de nieuwe apk was onterecht ivm bult op remslang hier was ik liever over gebeld evt. Tegen meerprijs. Verder geen klachten goed geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

26-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 24/10/2018 een vw passat gekocht, en ben zeer tevreden met de aankoop en de afhandeling hiervan!


Ja, ik beveel dit aan

Hennie uit H,veen

16-09-2018
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Yvonne uit Witmarsum

15-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Woensdag 12 -09-2018 citroen xsara picasso gekocht voor onze dochter . Via marktplaats bij Terpstra gekomen.De auto zag er net zo mooi uit als de foto. Vriendelijk ontvangen goed gevoel van eerlijke uitleg.
Zonder veel moeite met een kop koffie erbij geregeld dezelfde dag nog onderhouds beurt plus nieuwe apk en om 17.30 stond de prachtige occasion klaar inclusief nieuwe matten en andere extra.
Geweldig prettige kijkervaring en service ontvangen.
Een goed adres voor een mooie occasion
Niet twijfelen gewoon gaan en ervaar het zelf.


Ja, ik beveel dit aan

AJ uit CUYK

04-09-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zaterdag 1 september peugeot 308 hatchback 2014 opgehaald.
Prima bedrijf, goed geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Jan

07-08-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aanschaf gebruikte auto
prima garage. auto gekocht kort voor vakantie. na ontdekking van kapotte aandrijfhoes enkele enkele uren voor mijn vertrek nog correct hersteld. na vakantie terug met kapotte versnellingsbak. binnen een dag vervangen. geen kosten. alle waardering!


Ja, ik beveel dit aan