Beoordelingen Vakgarage Texel

8,9
55 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 55 beoordelingen

Anoniem

29-05-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Saskia uit Oost-souburg

09-05-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Wij kamen als éénmalige klacht voor een aankoop keuring. We zijn zeer tevreden. Er werd tijd genomen voor een zeer uitgebreide keuring. Alles werd goed uitgelegd en getoond, erg prettig..!


Ja, ik beveel dit aan

Afra uit Den Burg

30-04-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Hetty uit Den Burg

28-04-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goed


Ja, ik beveel dit aan

Liesbeth uit Den Burg

23-04-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Den Burg Texel

13-04-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Sinds 2004 maken we al gebruik van de diensten van de Vakgarage Texel. We worden altijd snel en vakkundig geholpen, ook bij het vinden van een nieuwe auto, zonder enige pressie, en geheel vrijblijvend. Niets dan complimenten voor deze vakmensen.


Ja, ik beveel dit aan

Anja uit den Burg

06-04-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben sinds vorig jaar april cliënt bij deze garage.
Wilde mijn vorige auto inruilen en heb mijn huidige auto hier gekocht. Ik vind dat ik goed ben voorgelicht en ben heel tevreden met de inruil.
Heb voldoende bedenktijd gekregen.
Goede vakmensen..voor mij een 10 waard!!


Ja, ik beveel dit aan

B. uit Den Burg, Texel

30-03-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een goed vakkundig eenmansbedrijf die een eerlijke diagnose stelt en vakkundig repareert. Kosten zijn te overzien.


Ja, ik beveel dit aan

Marlieke uit Den Burg

12-03-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Snelle, goede en deskundige service. Erg vriendelijk personeel!


Ja, ik beveel dit aan

ulrike uit den burg

07-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: moest voor APK, goede afspraak kunnen maken, auto snel weer terug en gedaan wat nodig was, top


Ja, ik beveel dit aan