Beoordelingen Vakgarage Texel

8,9
69 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,7
61 t/m 69 van 69 beoordelingen

Cor uit De Cocksdorp

30-11-2016
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

30-11-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goede ervaringen; betrouwbaar, snel, vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Breukelen

08-09-2015
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede service! Pech met de auto op vakantie op Texel. Vervangend vervoer werd geregeld en binnen een aantal dagen konden we weer met de eigen auto op pad!


Ja, ik beveel dit aan

Trea uit Den Burg

14-03-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Trea van Leeuwen
Eindelijk een grote beurt voor onze Hyundai was echt wel nodig maar helaas mankeerde er ook het een en ander aan. Na een telefoontje van de eigenaar van de garage moesten we toch de grote reperatie door laten gaan anders word de auto niet goedgekeurd. Hij rijd weer als een zonnetje. We zijn zeer goed en vakkundig geholpen door deze garage. Ze hebben voor ons de goede banden uitgezocht tegen een zeer scherpe prijs dat heeft voor ons de doorslag gegeven om onze auto hier te laten keuren en alles te laten maken wat eraan mankeerde. Volgende keer komen we zeker terug!


Ja, ik beveel dit aan

Mieke uit Den Burg

14-03-2015
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Dit is mijn vast garage ik word altijd goed geholpen en ben zeer tevreden. Mijn startmotor was kapot toen ik belde werd ik meteen geholpen. Hier was ik super blij mee want ik kan mijn auto niet missen i.v.m werk.


Ja, ik beveel dit aan

Han uit Ommen

02-12-2014
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Op zaterdagmiddag 22 november 2014 kreeg ik in Oudeschild op ongelukkige wijze een flinke scheur in mijn autoband. De meeste garages op Texel waren al gesloten . Vakgarage Texel hielp mij prima. Hoewel de garage zelf zo'n grote bandenmaat niet in voorraad had ,deed de eigenaar alle moeite om toch nog een passende band op het eiland te vinden voor mijn Ford S Max. Zeer klantvriendelijk geholpen. Han Wilmink Ommen


Ja, ik beveel dit aan

Karien uit Texel

15-10-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb hier vandaag 2e-hands auto aangeschaft: vriendelijk geholpen, ruim de gelegenheid gekregen voor proefritten, overleg en overwegings-tijd; zeer goede service. Nu moet de auto zich nog wel bewijzen; heb daar alle vertrouwen in. Zeer tevreden tot nu toe.


Ja, ik beveel dit aan

E uit Oudeschild

20-04-2011
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

karin uit maurik

15-04-2011
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: ik er vriendelijk geholpen werd. service was primna en op sociaal vlak top!!! ik werd er behandeld als mens en dat zegt heel wat tegenwoordig. ik wil martin(bedrijfsleider) daarvoor bedanken


Ja, ik beveel dit aan