Beoordelingen Vakgarage Thijs van Zantvliet

9,4
117 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 117 beoordelingen

Wouter uit Beverwijk

06-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zo zie je maar mijn probleem aan mijn bedrijfsauto goed opgelost. En nu een auto gekocht voor mijn vriendin goed werk word beloond.


Ja, ik beveel dit aan

Wouter uit Beverwijk

06-03-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer netjes geholpen en probleem met de auto prima opgelost. Schrok wel van de prijs maar het was nu wel in een goed opgelost waar mijn andere garage al maanden aan het zoeken was was het nu in twee dagen opgelost. Dus dat is mij het geld zeker waard.


Ja, ik beveel dit aan

Daniel uit Beverwijk

11-02-2019
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: goede ervaringen met dit bedrijf een aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Carla uit Beverwijk

08-02-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben hier zeer goed en netjes geholpen had problemen met mijn pas gekochte auto. Deze had ik bij een ander bedrijf gekocht en er waren nogal problemen mee. Ze hebben toen voor mij bemiddeld met het bedrijf waar ik de auto heb gekocht en die waren na dit belletje bereid om de helft van de factuur mee te betalen. Dit vind ik echt top service.


Ja, ik beveel dit aan

Tes uit Beverwijk

08-02-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben hier goed en netjes geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Wanda uit Heemskerk

08-01-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben er zeer vriendelijk geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Beverwijk

04-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De beste wensen voor 2019 voor Vakgarage Thijs van Zantvliet. Ga zo door met jullie uitstekende service en bedankt voor het onderhouden van ons wagenpark.


Ja, ik beveel dit aan

Henriette uit Zeist

17-12-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Topgaragist! Aardig, zeer kundig, meedenkend. Altijd deskundig advies en geweldige service.
Dankzij Thijs is mijn auto (2003) weer als nieuw!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-12-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super goed


Ja, ik beveel dit aan

Jansen uit Beverwijk

10-12-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijn bedrijf


Ja, ik beveel dit aan