Beoordelingen Vakgarage Thijs van Zantvliet

9,4
74 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 74 beoordelingen

Raymond uit Beverwijk

18-04-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer positief. Duidelijke uitleg van uitgevoerde werkzaamheden.


Ja, ik beveel dit aan

Geen

13-04-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gewoon goed


Ja, ik beveel dit aan

Mike uit Heemskerk

31-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top bedrijf kon snel terecht en kreeg keurig bericht via de sms toen mijn auto weer klaar was. Was de eerste ervaring met dit bedrijf maar ga daar voortaan ook heen voor het onderhoud kreeg een zeer goede en betrouwbare indruk.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Beverwijk

29-03-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Velserbroek

27-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima garage, betrouwbaar en uitstekende service. Zeer tevreden over de aankoop van mijn tweedehands auto, duidelijk en komt afspraken na.


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Beverwijk

25-03-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Onze citroen saxo had een probleem met de kachel ventilator . Het is de zelfde dag gerepareerd.
Super deze snelle reparatie.


Ja, ik beveel dit aan

Rene

16-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijne garage, uitstekende service. Kwam vandaag m'n auto ophalen was van binnen en van buiten helemaal schoon :)


Ja, ik beveel dit aan

Sandra uit Velsen-Noord

08-03-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super garage

Nog bedankt voor de schone auto.


Ja, ik beveel dit aan

Ellen uit Castricum

08-03-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Maakt zijn recensies zeker waar auto keurig opgehaald bij ons thuis. De auto deed het niet meer en wij stonden op het punt om een lang weekend weg te gaan. Er werd een leenauto gebracht zodat wij toch nog weg konden.


Ja, ik beveel dit aan

Pascal uit Beverwijk

06-03-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Degene waar ik zaken mee heb gedaan kwam zeer vriendelijk, eerlijk en vakkundig over. Ik kreeg zonder problemen een leenauto mee, er word erg rekening gehouden met de klant. Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan