Beoordelingen Vakgarage Tichelaar B.V.

8,8
86 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 86 beoordelingen

R uit Arnhem

30-10-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een hele prettige vakgarage met heel veel vakmensen in dienst ,altijd prettig ontvangst bij de balie en een hele goede service. Wij zijn erg tevreden en geven aan vele mensen die een andere auto zoeken graag het adres van garage Tichelaar door,de waardering is 10+.met vele Gr fam R van der voorden


Ja, ik beveel dit aan

Roelof uit Amersfoort

25-10-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vorig jaar oktober een Volkswagen gekocht bij Vakgarage Tichelaar, toen al super een super goed gevoel bij het bedrijf en de service. Afgelopen augustus ook het onderhoud van de auto bij Tichelaar ondergebracht en ook toen uitstekend behandeld en alles was weer super geregeld dikke pluim voor dit top bedrijf!!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Ede

22-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: In augustus Volvo V50 gekocht.
Bevalt super goed voor mij is het VOLVO en niks anders meer.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-09-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag onze gekochte Opel astra station opgehaald.Fijn bedrijf, geen opdringerige verkopers. Ondanks de drukte nemen ze de tijd voor je.


Ja, ik beveel dit aan

Nedjim uit Zeist

24-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top bedrijf, Steven, bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Veenoord

30-06-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goedendag,

Vandaag 30 Juni een mooie Subaru Xv gekocht en mijn oude Subaru Forester ingeruild,

We zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en correcte afhandeling.

De fles wijn met daarop de foto van de Xv vinden we heel origineel.

Wij zouden zeker terug komen voor een volgende auto.

Met vriendelijke groet Fred en Corrie




Ja, ik beveel dit aan

Gijs uit Ede

05-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: auto gebracht voor apk en beurt.
Netjes gebeld over de extra kosten.
Altijd leenauto mee goed geregeld.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Veenendaal

26-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Auto gekocht rijden er met veel plezier mee.
Goed geholpen aardige mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Folkert uit Almere

15-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Twee weken geleden heb ik hier een Seat Ibiza gekocht. De auto is in top staat en gekocht voor een mooie prijs. Op de dag van de aankoop deed helaas de sleutel herkenning van de auto het niet meer na 500 meter rijden. Dit was natuurlijk erg balen. Hier kon de garage zelf ook niks aan doen, gewoon bad luck. De garage heeft me meteen geholpen door mij een gratis leenauto te geven en mijn seat snel weer te maken zonder extra kosten. Ondanks ik pas een paar dagen m'n rijbewijs had deden ze totaal niet moeilijk met het geven van een leenauto. Een paar dagen na ik mijn seat weer had opgehaald ging een lambda sensor in m'n auto kapot. Ook dit was natuurlijk erg balen, maar ook dit kon de garage niet weten lijkt mij. Ondanks er geen garantie op de auto zat heeft vakgarage tichelaar alsnog een groot deel van de kosten voor de reparatie betaald! Ook hier deden ze totaal niet moeilijk over. Ondanks ik dus een slechte start heb gemaakt met de gekochte Seat raad ik de garage alsnog erg aan. Wat een top service heeft dit bedrijf en vriendelijk en behulpzaam personeel!


Ja, ik beveel dit aan

S uit Ede

12-12-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al vanaf mijn eerste auto klant bij Vakgarage Tichelaar. Wat mij betreft een zeer prettige, goede, betrouwbare en bovenal meedenkende garage. Of het nu meedenken is voor een nieuwe auto, voordelig onderhoud of zelfs slooponderdelen installeren; Vakgarage Tichelaar gaat voor de klant! En daarom breng ik graag mijn auto naar Tichelaar. Inmiddels ben ik niet de enige. Vrienden en familie zijn mij gevolgd!


Ja, ik beveel dit aan