Beoordelingen Vakgarage Tichelaar B.V.

8,7
80 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 80 beoordelingen

Gijs uit Ede

05-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: auto gebracht voor apk en beurt.
Netjes gebeld over de extra kosten.
Altijd leenauto mee goed geregeld.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Veenendaal

26-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Auto gekocht rijden er met veel plezier mee.
Goed geholpen aardige mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Folkert uit Almere

15-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Twee weken geleden heb ik hier een Seat Ibiza gekocht. De auto is in top staat en gekocht voor een mooie prijs. Op de dag van de aankoop deed helaas de sleutel herkenning van de auto het niet meer na 500 meter rijden. Dit was natuurlijk erg balen. Hier kon de garage zelf ook niks aan doen, gewoon bad luck. De garage heeft me meteen geholpen door mij een gratis leenauto te geven en mijn seat snel weer te maken zonder extra kosten. Ondanks ik pas een paar dagen m'n rijbewijs had deden ze totaal niet moeilijk met het geven van een leenauto. Een paar dagen na ik mijn seat weer had opgehaald ging een lambda sensor in m'n auto kapot. Ook dit was natuurlijk erg balen, maar ook dit kon de garage niet weten lijkt mij. Ondanks er geen garantie op de auto zat heeft vakgarage tichelaar alsnog een groot deel van de kosten voor de reparatie betaald! Ook hier deden ze totaal niet moeilijk over. Ondanks ik dus een slechte start heb gemaakt met de gekochte Seat raad ik de garage alsnog erg aan. Wat een top service heeft dit bedrijf en vriendelijk en behulpzaam personeel!


Ja, ik beveel dit aan

S uit Ede

12-12-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al vanaf mijn eerste auto klant bij Vakgarage Tichelaar. Wat mij betreft een zeer prettige, goede, betrouwbare en bovenal meedenkende garage. Of het nu meedenken is voor een nieuwe auto, voordelig onderhoud of zelfs slooponderdelen installeren; Vakgarage Tichelaar gaat voor de klant! En daarom breng ik graag mijn auto naar Tichelaar. Inmiddels ben ik niet de enige. Vrienden en familie zijn mij gevolgd!


Ja, ik beveel dit aan

Robert Jan uit Amersfoort

19-11-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs hebben we bij dit bedrijf een Skoda Fabia gekocht. omstreeks 15.00 uur belden we of de auto nog beschikbaar was en of we nog langs konden komen rond 15:45 (het was een zaterdag). Dit was geen probleem, ondanks dat het bedrijf om 16.00 sluit.

We hebben eur 4500,- betaal voor de auto d.Daarbij was keus uit 3 afleverpakketten waarvan wij de goedkoopste hebben gekozen. Dit bestond uit het nalopen van de vloeistoffen en een maand garantie op de draaiende delen. Totale afleverkosten kwamen daarmee op eur 200.

Onderweg naar huis ging het lampje van het motormanagement systeem branden. Sowieso waren we al van plan om de auto door een bevriende garage na te laten kijken. Het leek de lambda sonde te zijn.

Na contact met Vakgarage Tichelaar werd direct aangeboden dit te herstellen met de mededeling dat de kosten minstens voor het grootste deel bij hun kwamen. Daarbij werd gratis vervangend vervoer aangeboden.

HEt bedrijf zelf maakt een nette indruk en we werden erg vriendelijk te woord gestaan. Alles bij elkaar vinden we dat we voorbeeldig zijn behandeld.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Nijkerk

22-10-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Jan en Joke Jansen, Nijkerk.
Wij hebben een Golf plus bij deze garage gekocht,Zeer nette afhandeling,Nieuwe trekhaak plaatsen was binnen de aflevertijd ondanks de drukte geen probleem.EEN hele dikke pluim voor dit team.


Ja, ik beveel dit aan

Hans-Erik uit Aalsmeer

05-10-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gebruikte Polo Fun gekocht bij Tichelaar. Auto zag er als nieuw uit. helaas na een maand rijden geen achteruitrijlichten meer en 2 dagen later ook nog een s ABS lampje aan op het dashboard. Gebeld met Tichelaar en mocht de auto uit laten lezen bij garage in de beurt.
Garage in de buurt mocht ook reparatie doen en rekening is betaald door Tichelaar.

Echt super geregeld, dikke 10 daarvoor!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Zwolle

23-05-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekocht, prima contact en goede nazorg.


Ja, ik beveel dit aan

Catharina uit Nijkerk

22-05-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zaterdag onze auto opgehaald.......zo netjes afgehandeld echt super!!!!




Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Vuren

03-05-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor aanschaf occasion. Zelden een zo keurig opgeruimd en schoon garagebedrijf gezien. Personeel is heel erg vriendelijk. Verkoper Steven, hoewel nog jong onderhandelde open en respectvol. Jammer dat het voor mij te ver weg is anders hadden ze er ook voor het onderhoud een klant bij. 'petje af'.......


Ja, ik beveel dit aan