Beoordelingen Vakgarage Tichelaar B.V.

8,7
90 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 90 beoordelingen

J uit Apeldoorn

21-04-2018
1,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Een grote teleurstelling.
Had een afspraak voor proefrit en wou de auto daarna meenemen.
Word 5min voor vertrek gebeld dat de auto een dag eerder is verkocht!! Stelletje hufters! Dat zijn toch geen afspraken?
Dit soort dingen zegt een hoop over de rest van het bedrijf.


Rijk uit Wekerom

01-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit BATHMEN

10-02-2018
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige omstandigheden. Geïnteresseerde verkopers. Wordt oplossingsgericht meegedacht. Zeer prettig om hier een auto te hebben gekocht. Hopen dat de aftersales net zo goed is.


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Apeldoorn

27-11-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer netjes en correct geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

R uit Arnhem

30-10-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een hele prettige vakgarage met heel veel vakmensen in dienst ,altijd prettig ontvangst bij de balie en een hele goede service. Wij zijn erg tevreden en geven aan vele mensen die een andere auto zoeken graag het adres van garage Tichelaar door,de waardering is 10+.met vele Gr fam R van der voorden


Ja, ik beveel dit aan

Roelof uit Amersfoort

25-10-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vorig jaar oktober een Volkswagen gekocht bij Vakgarage Tichelaar, toen al super een super goed gevoel bij het bedrijf en de service. Afgelopen augustus ook het onderhoud van de auto bij Tichelaar ondergebracht en ook toen uitstekend behandeld en alles was weer super geregeld dikke pluim voor dit top bedrijf!!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Ede

22-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: In augustus Volvo V50 gekocht.
Bevalt super goed voor mij is het VOLVO en niks anders meer.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-09-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag onze gekochte Opel astra station opgehaald.Fijn bedrijf, geen opdringerige verkopers. Ondanks de drukte nemen ze de tijd voor je.


Ja, ik beveel dit aan

Nedjim uit Zeist

24-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top bedrijf, Steven, bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Veenoord

30-06-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goedendag,

Vandaag 30 Juni een mooie Subaru Xv gekocht en mijn oude Subaru Forester ingeruild,

We zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en correcte afhandeling.

De fles wijn met daarop de foto van de Xv vinden we heel origineel.

Wij zouden zeker terug komen voor een volgende auto.

Met vriendelijke groet Fred en Corrie




Ja, ik beveel dit aan