Beoordelingen Vakgarage Tichelaar

8,7
191 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,5
161 t/m 170 van 191 beoordelingen

Gerard .A uit EPE Gandhiweg 2 8161DM

07-07-2013
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ben zeer tevreden op dit bedrijf, wordt zeer vriedelijk ontvagen
en heel goed ingelicht over voertuuig.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit ede

03-07-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Otterlo

03-07-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Het is een bedrijf waar alles mogelijk is als het uitgevoerd kan worden


Ja, ik beveel dit aan

Arthur uit Ede

03-07-2013
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vakgarage Tichelaar werkt op een zeer transparante manier. Er worden geen kosten gemaakt die niet nodig zijn en er wordt altijd van tevoren goed overleg gepleegd. Daarnaast is de vriendelijke, nuchtere benadering voor mij een reden om hier steeds weer terug te komen. Dit al gedurende de afgelopen 7 jaar.


Ja, ik beveel dit aan

Arjen uit Kootwijkerbroek

03-07-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een occasion gekocht bij dit leuke bedrijf. Zeer leuke mensen en een mooie auto voor een nette prijs. Ondanks de forse kilometerstand een eerlijke auto, en een grote beurt die moest gebeuren is keurig en goedkoop gedaan. Klasse!


Ja, ik beveel dit aan

Christiaan uit Ochten

01-07-2013
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vak garage Tichelaar een garagebedrijf zoals een vak garage bedoeld is. Goede service en vakkundig personeel. Al jarenlang een tevreden klant. Ben nu in bezit van een auto van de zaak maar de trekhaak die benodigd is laat ik monteren door Vak garage Tichelaar .


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Kaatsheuvel

23-06-2013
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goede ontvangst, leuke mensen en prettig om mee zaken te doen.


Ja, ik beveel dit aan

piet uit utrecht

26-11-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Pas een nieuwe auto gekocht. Werd prima geholpen. Rij met veel plezier in deze auto. Zodra de auto een beurt nodig heeft kom ik zeker weer naar Wekerom.


Ja, ik beveel dit aan

Jasper

16-11-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima en vlotte deal gesloten. Heb nu een prima auto in bezit dankzij deze vakgarage.


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Roosendaal

05-11-2012
5,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekocht in 2011, prima occasion. Auto gekocht met pakket C (mondeling toegezegd: APK, GROTE beurt en 6 mndn bovag-garantie.
Echter blijkt na een jaar dat de auto opnieuw een grote beurt nodig heeft. De reactie van Tichelaar is dat dit nooit is beloofd!??
Erg slechte en oneerlijke service...