Beoordelingen Vakgarage Tichelaar

8,7
191 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,5
171 t/m 180 van 191 beoordelingen

gerard uit amersfoort

03-11-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: vakgarage tichelaar wil ik een warme douche geven wat zeker van belang is heb daar een mooie stilo gekocht voorzover een top auto mooi onderhouden N.A.P erbij keuring bij aflevering helemaal top zelf een probleempje hebben ze voor me opgelost heel dankbaar zeker een aanrader voor iedereen...

mvg

gerard


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Enschede

20-10-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldig bedrijf, zeer vriendelijke mensen, super schoon overal en goede prijzen. We hebben jullie nu al aanbevolen bij vrienden en zullen dat zeker blijven doen. Het was voor ons best een eind rijden maar dat is het zeker waard! Hartelijk dank!


Ja, ik beveel dit aan

Henk

25-09-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vlotte correcte deal!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

22-09-2012
3,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: mijn auto gekocht in december 6000 euro
9 maanden later nog maar 3700 waard is als ik hem bij hun weer in wil ruilen terwijl ik hem die week daar voor nog onderhoud door hun heb laten verrichten

jammer


Berry uit Harskamp

09-09-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Reina uit Ede

07-09-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben denk ik al 20 jaar klant bij Tichelaar en zal dat ook blijven.
Als er 1 autobedrijf is die de klant nog als koning behandeld is het dit bedrijf wel. Ik kan niet 1 minpuntje bedenken. Altijd een leenauto gehad. Op de gekste tijden staan ze voor je klaar. Wordt altijd naar een oplossing gezocht als er wat is. TOP bedrijf. Aanrader voor iedereen.


Ja, ik beveel dit aan

M

18-08-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb hier onlangs een auto gekocht en was blij verrast dat er nog zulke klantvriendelijke bedrijven bestaan. Zeer correcte, vriendelijke behandeling door eigenaar én personeel. Ik zal dit bedrijf zéker aanbevelen bij familie,vrienden/kennissen.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Velp

04-04-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

antoinet uit Didam

04-04-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Renkum

20-12-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik moet toch even reageren gezien het onzinbericht over drugsdealen en oplichting. Wat een complete nonsens zeg! Wel een hele laffe manier en achterbakse manier om dit bedrijf in discrediet te brengen. Gefrustreerde klant? Concurrent? Bah!
Ik heb in 2005 een Laguna gekocht bij Tichelaar, deze is ook altijd bij hun in onderhoud geweest. Ik kan niet anders zeggen dat we altijd heel netjes, schappelijk en coulant zijn behandeld, bovendien zijn het uiterst vriendelijke mensen die altijd voor je klaar staan. Ik heb nu al bijna 3 jaar een leaseauto, dus geen klant meer bij Tichelaar. Binnenkort moet ik mijn leaseauto weer inleveren omdat ik mijn baan kwijt ben. Tichelaar staat zeker hoog op mijn lijstje om weer een andere auto te kopen.


Ja, ik beveel dit aan