Beoordelingen Vakgarage Tichelaar

8,7
184 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,5
171 t/m 180 van 184 beoordelingen

Henk uit Velp

04-04-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

antoinet uit Didam

04-04-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Renkum

20-12-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik moet toch even reageren gezien het onzinbericht over drugsdealen en oplichting. Wat een complete nonsens zeg! Wel een hele laffe manier en achterbakse manier om dit bedrijf in discrediet te brengen. Gefrustreerde klant? Concurrent? Bah!
Ik heb in 2005 een Laguna gekocht bij Tichelaar, deze is ook altijd bij hun in onderhoud geweest. Ik kan niet anders zeggen dat we altijd heel netjes, schappelijk en coulant zijn behandeld, bovendien zijn het uiterst vriendelijke mensen die altijd voor je klaar staan. Ik heb nu al bijna 3 jaar een leaseauto, dus geen klant meer bij Tichelaar. Binnenkort moet ik mijn leaseauto weer inleveren omdat ik mijn baan kwijt ben. Tichelaar staat zeker hoog op mijn lijstje om weer een andere auto te kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Arieanna uit Harskamp

02-11-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: allereerst diegene die dit bedrijf vals beschuldigd van oplichting en drugsdealen allemaal ONZIN PURE ONZIN ik ben al vanaf het begin bij deze garage en zowel het personeel als de baas zelf zijn attent en helpen je netjes en beleefd en vakkundig en voor een normale prijs OPLICHTEN NOOIT
Ik vind het een hele goede garage het is een gezellig bedrijf met vakmensen


Ja, ik beveel dit aan

jan uit harskamp

31-10-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: ik kom al jaren met onze autos bij tichelaar , superaardige gasten en uiterst deskundig. Aan iedereen aan te bevelen!!!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Madelene

25-10-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Kortgeleden een C5 aangeschaft bij vakgarage Tichelaar. Kan niet anders zeggen dat ik daar vriendelijk en vakkundig ben geholpen. Alle gemaakte afspraken zijn punctueel nagekomen. De garage maakt een nette en overzichtelijke indruk en de eigenaar en personeel zijn voorkomend en behulpzaam. Het bedrijf bestaat dan ook al bijna 20 jaar.
Ik kan deze garage aanbevelen als een betrouwbaar adres voor de aankoop/ruiling van je auto.


Ja, ik beveel dit aan

Michiel

25-10-2011
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ben al jaren klant bij dit bedrijf zowel vwb aanschaf gebruikte auto's als onderhoud en reparatie. Qua service staat de eigenaar altijd voor je klaar, zelfs op nieuwjaarsdag toen ik met pech stil kwam te staan was Johan binnen kwartier ter plekke om mij weer op gang te helpen. Dit waardeer ik enorm!! Monteurs in de werkplaats zijn zeer zakenkundig en je kunt snel terecht. Ik kan dit bedrijf een ieder van harte aanbevelen en ik durf te stellen dat Vakgarage Tichelaar een uiterst betrouwbaar bedrijf is en een bekend begrip is in Wekerom en omstreken. Voor mijn volgende auto weet ik wel weer waar ik moet zijn; geen twijfel mogelijk!!!


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Almere

24-10-2011
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ben al jaren vaste klant. Het is een eindje rijden maar dat heb ik er graag voor over. Er staat altijd een leenauto klaar. IS OOK NOG EENS GRATIS, JE HOEFT ALLEEN ZELF DE BENZINE TE BETALEN. WAAR ZIE JE DAT NOG !!! Recent geweest voor olielekkage. Ook weer prima gerepareerd. Het personeel is zeer deskundig. Zeker aan te bevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Marinus uit Wekerom

24-10-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

kees uit harskamp

24-10-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan