Beoordelingen Vakgarage Tilburg B.V.

9,4
9 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 9 van 9 beoordelingen

Nico uit tilburg

02-01-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer tevreden, super service!!! Ga zo door!!!


Ja, ik beveel dit aan

y. uit tilburg

02-04-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: super service en zeer betrouwbaar. ben al jaren tevreden klant daar.


Ja, ik beveel dit aan

johan uit tilburg

21-10-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Deze Vakgarage is al jaren ons vertrouwd adres voor onze auto, voor grote en kleine reparaties , onderhoud en APK .
Hier lopen geen 'wazige stropdas figuren ' rond, alleen vakbekwaam en efficiƫnt personeel.
Auto brengen, halen en betalen , dit alles volgens afspraak.
Rest ons alleen nog maar rijden, tanken en nergens meer aan denken !!

Ad en Ria te Tilburg


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Tilburg

23-11-2014
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goede ervaringen met deze garage. Afspraak is afspraak. En bij overschrijding van de geraamde kosten wordt je altijd gebeld.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-09-2013
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Al jaren klant en steeds goed en vakkundig geholpen.
Het enige wat verbeterd kan worden is bij een reparatie te kijken of er preventief dingen gerepareerd/vervangen dienen te gaan worden. Zoals distributieriem remschijven/blokken etc.
Dat wordt wel gedaan bij een APK maar niet bij een reparatie.


Ja, ik beveel dit aan

Y uit Tilburg

24-08-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Monteurs geven eerlijke oprechte antwoorden naar al mijn vragen. Voor technish inhoudelijk vragen kreeg ik beschrijvende antwoorden, dus niet enkel Ja/Nee. Dit vind ik (ook technish van beroep) zoals het hoort: Transparantie van de probleem-oorzaak-oplossing, transparantie naar jouwe klanten. Met dit principe win jij wel de vertrouw van je klanten.


Ja, ik beveel dit aan

Autorijschool Mijn-Droom.nl uit Tilburg

02-01-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dit is nu echt een bedrijf waar mijn hart ligt.
KLANT is hier nog Koning.
Ook al hebben ze het hartstikke druk ze zullen er alles aan doen om je zsm weg te helpen en zo dat de problemen opgelost zijn.
met al mijn auto's die rijden bij de rijschool worden keurig onderhouden en niks te veel betalen is ook belangrijk in deze tijd.
Voor alle medewerkers en de eigenaar een heel fijn en gelukkig gezond jaar.


Ja, ik beveel dit aan

agnes uit tilburg

09-05-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: zeer goed en een zeer goede behandeling zowel kantoor als van
monteurs in een woord klasse


Ja, ik beveel dit aan

Ivo uit Tilburg

19-12-2011
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: problemen met een slot vw polo van 12 jaar oud binnen het uur opgelost.
Kon erop wachten.
geweldig!!!!!!!!!


Ja, ik beveel dit aan