Beoordelingen Vakgarage Tinga Autoservice

8,9
210 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 210 beoordelingen

Anoniem

20-01-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel vakkundig, vriendelijk, netjes, professioneel.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-01-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Sjoerd uit Rijnsaterwoude

19-01-2019
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De ervaringen zijn positief. Personeel is vriendelijk, communiceren duidelijk en denken mee. Beide APKs en onderhoudsbeurt na een APK zijn goed bevallen.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Gouda

18-01-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Nieuw-Vennep

07-01-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Uitstekende eerste kennismaking.


Ja, ik beveel dit aan

Marlies uit Driebergen

04-01-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer tevreden nu al 1.5 jaar. We hebben er een tweedehands Saab gekocht. Prima auto. In de garantie periode oa airco pomp vervangen. Afgelopen maand ook weer zeer goed geholpen. We rijden er graag 70 km enkele reis voor.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Bleiswijk

29-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren kreeg van Medewerker de Heer Jeroen, heel netjes een telefonisch bericht, dat de aangeschafte Originele Renault Dauphine klaar stond en op naam gezet kon worden.
De " afleverings-beurt", was goed uitgevoerd. .eveneens een frisse APK.

Aangezien de Dauphine , voor my nog onbekend is ,qwa ryden etc, had ik gisteren afgesproken om deze 61-ger Renault "op transport " te zetten.
Meneer Jan Tinga, heeft de Kroonprinses,zo'n 4 km vanaf mijn huis,van de trailer gehaald.
Vervolgens heeft Meneer Tinga,my de ryinstructies gegeven mbt de Dauphine.

Met moeite nam Hij afscheid van de frisse originele Dauphine. ...maar hij was wel bly dat de Kroonprinses in goede handen terecht is gekomen. ..

De wagen rydt als een zonnetje. .
En ik laat deze by Vakgarage Tinga in onderhoud.

Alles is heel leuk gegaan..



Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-12-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Zoeterwoude

23-12-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hele goede ervaringen. Goede service en klantgerichtheid.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Bleiswijk

20-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb bij Vak-Garage Tinga, een GEHEEL Originele Oldtimer, een Renault Dauphine uit 1961 aangeschaft.
Het betreft er 1 met een Origineel Nederlands Kenteken & volledige Historie.
De ontvangst was niet alleen Gastvry...de Klassieker wordt momenteel met Goede Vakkennis ryklaar gemaakt.
Vanzelfsprekend, laat ik dan ook de vervolg-onderhouds-beurten bij de Mensen van Tinga uitvoeren.


Ja, ik beveel dit aan