Beoordelingen Vakgarage Ton Blokker

8,9
12 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 12 beoordelingen

l.e. uit anna paulowna

30-12-2016
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: prima geholpen na sluitingstijd
en een uitstekende service na een pechgevalletje


Ja, ik beveel dit aan

Bob uit Amsterdam

18-12-2014
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele nare ervaring, komt op geen enkele manier zijn afspraken na.
Je spreekt telefonisch een prijs af voor een occasion, en als puntje bij paaltje komt dan moet hij in ene 450 euro meer kosten.
Dit na dat je al een keer langs bent geweest en 2x telefonisch contact hebt gehad, het lijkt haast wel oplichting!
Kortom 400 km voor niks gereden, en zelfs als de koop wel had doorgegaan, dan was hij tegen alle afspraken in nog niet klaar geweest.
Dus in mijn ogen een heel triest en onbetrouwbaar bedrijf!!!!!


rene r. uit breezand

18-07-2013
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: prima service, ook na sluitingstijd staan ze voor je klaar


Ja, ik beveel dit aan

Harrie uit Oudesluis

24-04-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb nu enkele tweedehands auto's gekocht in de afgelopen 10 jaren, ik ben zeer tevreden over deze auto's en de service die Ton Blokker verleent heeft.


Ja, ik beveel dit aan

Ferry uit Anna Paulowna

31-10-2012
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goede klantvriendelijkheid, goede service en ook snelle service! Een bedrijf om bij terug te komen!


Ja, ik beveel dit aan

Ferry uit Anna Paulowna

31-10-2012
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Bedrijf van de vader van maat van me


Ja, ik beveel dit aan

Nisar uit Almere Haven

05-10-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Top bedrijf, heerlijk advies en geen verkoop praatjes. Koop hier gerust een auto. Nisar


Ja, ik beveel dit aan

ed uit anna paulowna

27-04-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

a m uit oudesluis

18-04-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-04-2011
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan