Beoordelingen Vakgarage van Damme

8,9
10 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 10 beoordelingen

S uit Stadskanaal

18-04-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd goed overleg over het uit te voeren werk.
Vriendelijk peroneel.


Ja, ik beveel dit aan

R

13-12-2016
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zonder afspraak mijn BMW gebracht, nadat deze de vorige avond i.v.m. forse koelvloeistof lekkage was afgesleept.

Vriendelijk te woord gestaan en ze hadden al snel een idee wat de mogelijke oorzaak was.

Einde van de middag was de auto al weer klaar, incl. montage van elders besteld nieuw onderdeel. Netjes telefonisch van status op de hoogte gehouden.

Vriendelijke service en snelle reparatie tegen faire prijs. Aanrader. Enige minpuntje was dat ze geen leen / huur auto met automaat beschikbaar hadden (wel met handbak overigens).


Ja, ik beveel dit aan

Margriet uit Wildervank

03-07-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Altijd een prima service. Ze begrijpen wat je wensen zijn. Contact altijd goed.


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Assen

27-01-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Recentelijk een tweedehands peugeot 207 bij van Damme gekocht. Hartstikke mooie en goede auto! Na de auto 1.5 week in bezit te hebben bleek de dynamo kapot te zijn. Vakgarage van Damme opgebeld en die hebben de dynamo binnen een dag vervangen. Kortom topservice en uitstekend geholpen door het personeel! Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Leen uit Wildervank

09-09-2015
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jacqueline uit Stadskanaal

22-05-2015
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zoals altijd weer op en top service!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Jan W uit Veendam

07-03-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Dinie uit Stadskanaal

13-04-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: ik er goede ervaringen mee heb. We hebben er een auto voor onze dochter gekocht. Omdat ze ziek is, had ze er bijna niet in gereden en hij heeft wel een kleine beurt gegeven maar er niets voor gerekend. Geweldig tof!!


Ja, ik beveel dit aan

Gepke uit Stadskanaal

13-04-2011
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: altijd heeeel vriendelijk en behulpzaam. goede service en deskundig en betrouwbaar wat ik heel belangrijk vind


Ja, ik beveel dit aan

Alexandra uit veendam

09-04-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan