Beoordelingen Vakgarage van Damme

9,0
14 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 14 beoordelingen

R uit Soest

23-02-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn youngtimer BMW gebracht met een 'hoornachtig' geluid. De monteurs wisten al snel wat de oorzaak was (defect carterventilatie) en konden probleem tijdelijk verhelpen zodat ik weer verder kon rijden.

Na 4000 km was het probleem, zoals verwacht, weer terug en was het tijd om een definitieve reparatie uit te voeren. Vooraf werd duidelijk gemeld dat dit best een dure reparatie kon worden en dat het erg zou afhangen van wat ze bij de (de)montage tegenkwamen.

De auto vlak voor Kerst gebracht. Bij de (de)montage gingen helaas diverse andere onderdelen stuk. De kans hierop was groot en dit was ook keurig vooraf gemeld voor de monteurs. Het bestellen van de onderdelen en de drukte bij de koeriersdiensten in de Kerst periode zorgde ervoor dat mijn auto een week bij de garage heeft gestaan. De verwachting was dat mijn auto pas na Nieuwjaar klaar zou zijn. In de tussentijd reed ik in een huurauto, wat natuurlijk geld kost. Tussen Kerst en Nieuwjaar is nog hard gewerkt om mijn auto weer klaar te krijgen en dat is gelukt! Hij rijdt weer prima! Fijn dat op deze wijze met de klant wordt meegedacht.

Pluspunten: deskundige monteurs, duidelijke risico-inschatting vooraf (niet te rooskleurig), bereid extra stapje te zetten.

Minpunten: jammer dat er geen automaat leenauto beschikbaar was (handbak leenauto was er wel).






Ja, ik beveel dit aan

Wendelien uit Hoogezand

18-01-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Roeland uit Houten

10-09-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aankoopkeuring laten uitvoeren. Het was leuk om Cor te werk te zien gaan. Hij gaf goede tips en was op de vrijdag aan het einde van de werkdag nog steeds enthousiast en vakkundig.


Ja, ik beveel dit aan

Ina uit Stadskanaal

23-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke, vlotte, meedenkende, no-nonsens klant benadering.
Ik heb een 2de hands auto gekocht en ik ben tevreden over de afhandeling.


Ja, ik beveel dit aan

S uit Stadskanaal

18-04-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd goed overleg over het uit te voeren werk.
Vriendelijk peroneel.


Ja, ik beveel dit aan

R

13-12-2016
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zonder afspraak mijn BMW gebracht, nadat deze de vorige avond i.v.m. forse koelvloeistof lekkage was afgesleept.

Vriendelijk te woord gestaan en ze hadden al snel een idee wat de mogelijke oorzaak was.

Einde van de middag was de auto al weer klaar, incl. montage van elders besteld nieuw onderdeel. Netjes telefonisch van status op de hoogte gehouden.

Vriendelijke service en snelle reparatie tegen faire prijs. Aanrader. Enige minpuntje was dat ze geen leen / huur auto met automaat beschikbaar hadden (wel met handbak overigens).


Ja, ik beveel dit aan

Margriet uit Wildervank

03-07-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Altijd een prima service. Ze begrijpen wat je wensen zijn. Contact altijd goed.


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Assen

27-01-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Recentelijk een tweedehands peugeot 207 bij van Damme gekocht. Hartstikke mooie en goede auto! Na de auto 1.5 week in bezit te hebben bleek de dynamo kapot te zijn. Vakgarage van Damme opgebeld en die hebben de dynamo binnen een dag vervangen. Kortom topservice en uitstekend geholpen door het personeel! Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Leen uit Wildervank

09-09-2015
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jacqueline uit Stadskanaal

22-05-2015
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zoals altijd weer op en top service!!!!


Ja, ik beveel dit aan