Beoordelingen Vakgarage van den Belt

8,9
16 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 16 beoordelingen

J uit Enter

31-10-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goed advies gehad. Keurig bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Arnhem

23-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen zaterdag erg vriendelijk geholpen, helaas nog niet de auto kunnen vinden die we zoeken. De verkoper gaf goed advies en heeft ons een duidelijke berekening gemaakt dat voor ons een diesel toch de beste keus is.


Ja, ik beveel dit aan

Suzan uit Zwolle

17-10-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen week mijn Volkswagen Up opgehaald bij deze garage. Super blij mee! Heb bij aflevering 2 nieuwe banden en een jaar lang Pechhulp van Vakgarage gekregen. Erg vriendelijk en behulpzaam bij mijn keuze. Top !!


Ja, ik beveel dit aan

Wilfred uit Lemelerveld

17-10-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer slechte ervaring met deze garage. Na mondelinge afspraak over bijbetaling i.v.m inruil, trekt deze arrogante verkoper de hakken in de sloot. Zeker geen aanrader om hier een auto te kopen.


hennie uit Geldrop

13-08-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hebben net een auto gekocht, gelukkig niet voor niets gereden, auto zag er perfect uit, en vriendelijk personeel. Goede service, nu nog eeven afwachten hoe het verder gaat.


Ja, ik beveel dit aan

Sandra uit Borne

01-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

cees uit apeldoorn

24-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heldere communicatie bij de aanschaf van mijn nieuwe auto. Afspraken keurig nagekomen. Auto is perfect afgeleverd, waarbij ze ook nieuwe banden en remmen gemonteerd hebben zonder dat we dit afgesproken hadden. Super tevreden dus !


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Zwolle

14-12-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een tijdje geleden een station aangeschaft vanwege de komst van onze tweeling. Keurig gepresenteerd, alle tijd voor testen/bespreken. Na een 'klacht' na aanschaf (stuur trilde wat) keurig geholpen - tot driemaal toe langs kunnen brengen - probleem is opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Eijsden

28-09-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We komen uit Eijsden (bij Maastricht) voor een auto helemaal naar Raalte, de autozaak heeft een betrouwbaar uiterlijk ziet er goed uit. Belangrijk is dat de zaak zelf ook betrouwbaar is, en dat is ze voor 100%, klant staat centraal hele open zeer vriendelijke communicatie, dus echt TOPPIE..👍


Ja, ik beveel dit aan

peter uit Deventer

04-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super leuk en goed gesprek gehad tijdens de verkoop. Mijn nieuwe Bmw boven verwachting afgeleverd gekregen. 2 kleine mankementen gehad tijdens de garantie en werd perfect opgelost. Gewoon vertrouwd bedrijf waar ik graag iedereen naar toe stuur.


Ja, ik beveel dit aan