Beoordelingen Vakgarage van den Belt

9,1
9 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 9 van 9 beoordelingen

Erwin uit Zwolle

14-12-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een tijdje geleden een station aangeschaft vanwege de komst van onze tweeling. Keurig gepresenteerd, alle tijd voor testen/bespreken. Na een 'klacht' na aanschaf (stuur trilde wat) keurig geholpen - tot driemaal toe langs kunnen brengen - probleem is opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Eijsden

28-09-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We komen uit Eijsden (bij Maastricht) voor een auto helemaal naar Raalte, de autozaak heeft een betrouwbaar uiterlijk ziet er goed uit. Belangrijk is dat de zaak zelf ook betrouwbaar is, en dat is ze voor 100%, klant staat centraal hele open zeer vriendelijke communicatie, dus echt TOPPIE..👍


Ja, ik beveel dit aan

peter uit Deventer

04-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super leuk en goed gesprek gehad tijdens de verkoop. Mijn nieuwe Bmw boven verwachting afgeleverd gekregen. 2 kleine mankementen gehad tijdens de garantie en werd perfect opgelost. Gewoon vertrouwd bedrijf waar ik graag iedereen naar toe stuur.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

06-05-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Top garage. Garantie komen ze ook na kreeg ook een leen auto terwijl ik een uur van raalte af woon. Vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

René uit Dalfsen

28-03-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Luc uit Nijverdal

14-01-2016
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima auto bedrijf. in overleg alles mogelijk. Er staat altijd wanneer je dit aangeeft een leen auto voor je klaar. ff een bakkie koffie:-) Monteurs zijn ook Alfa Romeo liefhebbers dus dat is mooi meegenomen. prijs/kwaliteit is natuurlijk lastig te beoordelen, hobby kost nu eenmaal geld. betaal liever wat meer wat goed is.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Bladel

12-01-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Zwolle

12-01-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekende garage met vriendelijk en servicegericht personeel. De monteurs hebben veel vakkennis en leggen precies uit wat er aan de auto moet gebeuren. Daarbij zijn de prijzen absoluut netjes te noemen. Krijg ook altijd een gratis leenauto mee. Waar vind je dat nog!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Raalte

13-01-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk personeel, goede service.

Goed behandeld


Ja, ik beveel dit aan