Beoordelingen Vakgarage Van den Wildenberg

8,7
228 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 228 beoordelingen

Heniie uit Nuenen

21-01-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer goed, goede service vriendelijke mensen


Ja, ik beveel dit aan

H uit NUENEN

19-01-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

jan uit eindhoven

19-01-2019
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

theo uit milsbeek

14-01-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: al jaren lang 1ste klas service. Snel vriendelijk en behulpzaam. De locatie is voor mij (woon in milsbeek) ietes minder gunstig


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Eindhoven

14-01-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Sinds bijna 5 jaar ben ik klant bij van de Wildenberg en mijn ervaringen zijn onverdeeld positief. Altijd een correcte en deskundige behandeling.
De 10 vind ik wat overdreven, er moet immers altijd een prikkel tot nog beter blijven bestaan......daarom de 9!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-01-2019
6,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Geert uit Eindhoven

13-01-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Als zeer vriendelijk en vakkundig en altijd een luisterend oor.Voor een kleine reparatie word je ook direct geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Papendrecht

12-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onze huidige auto ingeruild voor een andere auto bij Vd wildenberg.

Een hele nette behandeling. Een mooie zaak en vriendelijk personeel. Erg netjes geholpen.., niet opdringerig, erg informatief en uiteraard een bakje koffie. De aflevering van de auto ging des ondanks het een gebruikte auto was heel netjes. Auto was boven verwachting netjes schoongemaakt en voorzien van een halve tank brandstof. Daarnaast zijn alle functies van de auto netjes uitgelegd.

De volgende keer dat ik naar een andere auto opzoek gaat, zal ik zeker eerst eens bij Vakgarage Vd Wildenberg gaan kijken!

Mark Vd Wildenberg bedankt en graag tot een volgende keer!


Ja, ik beveel dit aan

H. uit Nuenen

07-01-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: bijzonder prettige ervaring


Ja, ik beveel dit aan

Anita uit Nuenen

06-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Op advies van lieve vriendin bij de Garage terecht gekomen en ben hier erg blij mee! Fijne en persoonlijke service!
Hier het gevoel dat ik op de deskundigheid kan vertrouwen. wat erg fijn is als je zelf niet deskundig bent op dit vlak.


Ja, ik beveel dit aan