Beoordelingen Vakgarage Van der Klij

9,4
21 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 21 beoordelingen

Zsuzsika uit Dekl

17-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super fijn geholpen! Kon heel snel terecht, super service! Dank Frans Jan!


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Tiel

16-04-2019
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Wadenoijen

13-04-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit Bunschoten

11-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Beter en betrouwbare garage bestaat niet , ga zo door wij komen speciaal uit Bunschoten naar deze garage omdat de service altijd top is ook al op de oude locatie was dit top.
Mvg gr cees


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Ingen

03-04-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: dit is mijn eerste aankoop bij dit bedrijf. Ik had mijn broertje die monteur is even in de auto laten rijden. Hij hoorde de lagers van de versnellingsbak van de 6de versnelling. Dit heb ik bij terugkomst direct aangegeven. Ik heb op de versnellingsbak extra garantie gekregen. Een paar maanden later werd het geluid toch erger. Ik heb de garage gebeld en ik kreeg de eigenaar van de werkplaats aan de lijn. Hij stond me vriendelijk te woord en we hebben een datu afgesproken wanneer ik de auto kon brengen. Zo gezegd zo gedaan uiteindelijk heeft hij alle lagers van de versnellingsbak vervangen omdat hij vond dat het dan ook goed moest gebeuren en dat ik hier geen last meer van zou krijgen.
Super netjes gedaan natuurlijk. Ik ben hier ook zeer over te spreken.
Kortom, goed te woord gestaan door de eigenaar van de werkplaats, zeer nette service, aardige baliemedewerkster, heldere afspraken en lekkere koffie!!
Ik zou dit bedrijf dus zeker aanbevelen in mijn kringen! Ga zo door!!


Ja, ik beveel dit aan

petra uit Tiel

14-03-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Pechhulp afgesloten ! Binnen 2 min was het gergeld !! Voor maar 39,95 een jaar jaar lang hulp en vervangend vervoer in europa ! Dat is een iets andere prijs dan ik eerst betaalde! Goed geregeld vakgarage!!


Ja, ik beveel dit aan

Sandra uit Eindhoven

13-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Flip uit Zuitwolden

04-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goed geholpen!!


Ja, ik beveel dit aan

Maaike uit Geldermalsen

25-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super vriendelijk, eerlijk & betrouwbaar!!
Je kunt altijd terecht en wordt gelijk goed geholpen!


Ja, ik beveel dit aan

Virgil uit TIEL

04-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een echte vakgarage zoals het hoort, geen verkoop truukjes, geen gedoe maar gewoon eerlijk en duidelijk advies. Uiterst vriendelijke medewerkers die graag een stapje extra doen voor de klant. En bovenop dat hebben ze ook nog lekkere koffie.


Ja, ik beveel dit aan