Beoordelingen Vakgarage van der Vlies

9,2
12 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 12 beoordelingen

J uit Zwolle

27-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer goede garage, denken met je mee. Vervangen niks zonder goede reden en staan altijd open voor overleg.


Ja, ik beveel dit aan

Danielle uit Zwolle

27-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Walter uit Zwolle

22-08-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer betrouwbare en vakkundige jongens. Als er even iets \'tussendoor\' moet ivm pech proberen ze dat altijd in te passen


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Zwolle

26-03-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service, voert onderhoud/reparaties correct uit, betrouwbaar


Ja, ik beveel dit aan

Klaas uit Zwolle

23-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Elburg

04-05-2016
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Trekhaak laten plaatsen en vaak (klein) onderhoud laten doen, nuchter en eerlijk, goede service en kwaliteit


Ja, ik beveel dit aan

Gijs uit Zwolle

16-11-2015
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prettig bedrijf, denkt mee, is eerlijk en transparant over de (extra) kosten. Doen niet moeilijk over even uitlezen of gauw kijken naar de oorzaak van een geluidje etc, kan meestal even tussendoor en meestal zonder kosten. Goede service!


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Zwolle

18-12-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Zwolle

11-02-2014
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede gebruikte auto gekocht bij Van der Vlies. Eerlijke en nuchtere handelwijze. Geen bijkomende kosten voor afleveren, APK etc. Auto netjes afgewerkt op nog wat aanmerkpuntjes. Heb Van der Vlies als een betrouwbare handelaar ervaren.


Ja, ik beveel dit aan

Bernard

26-07-2013
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede en vriendelijke service voor een eerlijke prijs


Ja, ik beveel dit aan