Beoordelingen Vakgarage Van der Zande B.V.

8,6
42 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 42 beoordelingen

Cato

14-11-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zoek naar een tweede auto kwam ik bij van der Zande terecht. Een Atos uit 2008 was mijn favoriet, altijd bij deze garage in onderhoud geweest. Vervolgens met Leslie een afspraak gemaakt om proef te rijden en de auto rook nadat ik van de snelweg afkwam. Dit aangegeven en vervolgens vakkundig gerepareerd. Met deze toezegging heb ik de auto gekocht.

Auto opgehaald op een zaterdag en enkele uren later begon de V-snaar te huilen. Garage natuurlijk dicht, dus de maandag erop gelijk naar Van der Zande gereden en het euvel werd gelijk verholpen terwijl ik een bakje thee dronk. Het kostte me helemaal niets, viel onder de service.

Ik kan niet anders zeggen dat ik erg goed en netjes geholpen ben bij deze garage. Dus ik kom zeker terug als deze auto "op" is.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Apeldoorn

17-08-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede ervaringen met deze garage. Al jaren koop ik hier mijn auto's uit voorraad of via een zoekopdracht en laat ze hier onderhouden. Deskundig, betrokken en betrouwbaar. Een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Luc uit Doorwerth

13-07-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: In februari een Mazda 5 gekocht die uitendelijk niet o goed bleek te zijn als ik had gehoopt. V.d. Zande heeft mij goed geholpen in het vinden van een alternatieve auto. Ik voel mij daardoor goed geholpen en serieus genomen in mijn klachten. Nogmaals bedankt hoervoor!


Ja, ik beveel dit aan

Alexandra uit Almere

10-07-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tijdens het zoeken van een occasion zijn wij heel goed geholpen. Er werd goed met ons mee gedacht. Hier nemen ze de tijd en krijg je geen extra verkoop praat aan je hoofd geslingerd. het is direct 'to the point'. Ik voelde mij hier erg op mijn gemak.


Ja, ik beveel dit aan

Daan uit Apeldoorn

12-06-2017
2,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik had spontaan problemen met de verlichting, en liet de auto repareren, waarbij ik aangaf dat het mogelijk de spanningsregelaar is. Vervolgens hebben ze veel onderzoek moeten doen -zeggen ze- waarna uiteindelijk de spanningsregelaar (a €50) is. Kosten: € 500. Verder informeerde ik telefonisch en werd afgesnauwd door de manager dat ik hun van hun werk afhield. Een hele slechte garage. Blauwe Opel Astra.


Ed uit Strijen

09-06-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onze ervaring bij Van der Zande is dat je er als klant goed word geholpen.Hebben begin maart 2017 een mooie citroen gekocht en deze werd keurig afgeleverd.Sinds een aantal maanden gereden te hebben bevalt hij ons prima.Aan te geven dat service bij dit bedrijf top is.Eerst volgende wagen zou ook weer bij dit bedrij zijn.


Ja, ik beveel dit aan

barry uit Apeldoorn

09-02-2017
1,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


R uit Epe

30-11-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Aan nieuwe klanten,

Zoekt U een betrouwbare autogarage dan bent U bij Vakgarage Van Der Zande aan het goede adres.
Gedurende 18 jaar was ik daar met mijn Mazda Demio een zeer tevreden klant
Zo heb ik probleemloos 270.000 km. kunnen rijden, mede door de uitstekende service.
De hier werkende mensen luisteren naar de klant en handelen er dien overeenkomstig naar.
Een AANRADER dus!


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Apeldoorn

14-09-2016
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Onderhoud en reparatie aan Volvo laten uitvoeren.
Klacht m.b.t. trillen in stuur goed gelokaliseerd en opgelost volgens prijsopgave.
Prettig en vriendelijk ontvangen.


Ja, ik beveel dit aan

Jochem uit Apeldoorn

14-09-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan