Beoordelingen Vakgarage Van der Zande

8,3
48 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 48 beoordelingen

Jeroen uit Goes

12-06-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Bij Vakgarage Van der Zande terechtgekomen voor een BMW welke wij zochten. Dit bleek een meer dan mooi exemplaar waarbij de auto daadwerkelijk zo mooi was als beschreven (dit is lang niet overal zo).
Desondanks wij laat in de middag kwamen werd er alle tijd genomen om ons van goed advies te voorzien. De koffie werd meerdere malen klaargezet. Absoluut een aanrader en meer dan tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

27-05-2019
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Sinds eind vorig jaar is Van der Zande voor mij een 2e hands auto aan het zoeken. Echter reageren ze pas op mijn e-mails als ik meerdere keren mail. Ook geven ze aan dat ze geen passende auto kunnen vinden terwijl er letterlijk honderden op verschillende websites te vinden is. Daarnaast duurt het minimaal een week voor ik antwoord krijg op mijn e-mails. Ik voel mij niet geholpen.


Anoniem

05-03-2019
1,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Glenn uit Apeldoorn

03-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Bij Vakgarage van der Zande een zoekopdracht ingediend voor een jong gebruikte, sportieve en nette Ford Fiesta met niet teveel kilometers.
Vanaf dag één werd ik direct op de hoogte gehouden betreft het aanbod. Binnen een week werd de juiste auto voor mij gevonden en niet veel later kon ik deze in ontvangst nemen. De auto werd afgeleverd met nieuwe apk en beurt. Super service!!
Al met al een zeer prettige en professionele ervaring.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Woerden

28-09-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb onlangs een Mazda MX5 uit 2007 bij van der Zande gekocht. Prachtige auto, maar vooral ook prettig gesprek met Wesley gehad. Geen snelle verkooppraatjes, maar een eerlijk verhaal.
Na aanschaf van de auto zijn alle afspraken keurig nagekomen. Er is zelfs nog zonder extra kosten een bagagerekje op de auto gemonteerd. Bovendien werd er gratis een APK keuring uitgevoerd. Kortom: ik ben buitengewoon tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Apeldoorn

14-07-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: ik kan kort zijn, ben tevreden op de manier zoals je benaderd wordt bij garage Van der Zande, vriendelijk en een luisterend oor.


Ja, ik beveel dit aan

Cato

14-11-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zoek naar een tweede auto kwam ik bij van der Zande terecht. Een Atos uit 2008 was mijn favoriet, altijd bij deze garage in onderhoud geweest. Vervolgens met Leslie een afspraak gemaakt om proef te rijden en de auto rook nadat ik van de snelweg afkwam. Dit aangegeven en vervolgens vakkundig gerepareerd. Met deze toezegging heb ik de auto gekocht.

Auto opgehaald op een zaterdag en enkele uren later begon de V-snaar te huilen. Garage natuurlijk dicht, dus de maandag erop gelijk naar Van der Zande gereden en het euvel werd gelijk verholpen terwijl ik een bakje thee dronk. Het kostte me helemaal niets, viel onder de service.

Ik kan niet anders zeggen dat ik erg goed en netjes geholpen ben bij deze garage. Dus ik kom zeker terug als deze auto "op" is.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Apeldoorn

17-08-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede ervaringen met deze garage. Al jaren koop ik hier mijn auto's uit voorraad of via een zoekopdracht en laat ze hier onderhouden. Deskundig, betrokken en betrouwbaar. Een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Luc uit Doorwerth

13-07-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: In februari een Mazda 5 gekocht die uitendelijk niet o goed bleek te zijn als ik had gehoopt. V.d. Zande heeft mij goed geholpen in het vinden van een alternatieve auto. Ik voel mij daardoor goed geholpen en serieus genomen in mijn klachten. Nogmaals bedankt hoervoor!


Ja, ik beveel dit aan

Alexandra uit Almere

10-07-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tijdens het zoeken van een occasion zijn wij heel goed geholpen. Er werd goed met ons mee gedacht. Hier nemen ze de tijd en krijg je geen extra verkoop praat aan je hoofd geslingerd. het is direct 'to the point'. Ik voelde mij hier erg op mijn gemak.


Ja, ik beveel dit aan