Beoordelingen Vakgarage Van der Zande

8,6
45 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,3
31 t/m 40 van 45 beoordelingen

Wouter uit Apeldoorn

05-11-2014
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goed, snel en duidelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Anneke uit Hilversum

26-09-2014
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Paar weken geleden een Ford Ka Black Edition van 2012 gekocht. Liefde op het eerste gezicht en de verkoper was erg aardig en heeft de zaken afgehandeld zoals een goed bedrijf dat behoord te doen. Echt een aanrader, ook voor onderhoud zal ik er zeker heen gaan.


Ja, ik beveel dit aan

Juriaan uit Diemen

26-09-2014
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een VW Golf gekocht, de auto was te zien op internet en zodoende ben ik na gaan kijken. Internet gaf een duidelijk beeld van de auto en er bleken geen verborgen gebreken. De verkoper stond mij keurig te woord en ik kon zonder probleem een proefrit maken. De auto is afgeleverd zoals we dat besproken hebben inclusief een afleverbeurt en APK. Ik kan niet niet anders zeggen dan dat het allemaal heel plezierig ging. Dit autobedrijf heeft op mij een hele goede indruk gemaakt. Gr.


Ja, ik beveel dit aan

Jos

25-09-2014
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettig geholpen bij zowel bij de aanschaf als bij de aftersale. Netjes afgeleverd en een technisch mankement kosteloos verholpen. Gratis leenauto tijdens reparatie en auto nog gewassen ook!


Ja, ik beveel dit aan

Cho uit Apeldoorn

24-09-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettig en persoonlijk geholpen door Dennis. Ik vond het erg leuk om bij Dennis het enthousiasme te merken om naar de 2e hands auto te zoeken die ik graag wilde. Samen hebben we gekeken naar mijn wensen en mogelijkheden waardoor nu een jongsdroom is vervult.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit apeldoorn

18-09-2014
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed deskundig en transparant!


Ja, ik beveel dit aan

reineke uit amsterdam

14-09-2014
2,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier een tweedehands auto gekocht:zag er prima uit,reed goed tijdens proefrit.
Na het tekenen van het koopcontract en voor de daadwerkelijke aflevering,werd mijn argwaan gewekt omdat de verkoper onder de afspraak,nl een nieuwere uitlaat onder de auto te zetten,uit probeerde te komen.Na protest van mijn kant is dit uiteindelijk toch gebeurd.
Tijdens een ANWB totaalkeuring,een dag nadat ik de auto opgehaald had,bleek dat de uitlaat uiteindelijk op 3 punten niet goed bevestigd is en lekt.Ook kwamen er verborgen mankementen aan remmen,lichten en wielen aan het lichten had de auto door deze garage niet APK zonder meer goedgekeurd mogen worden.
Op een mail over deze bevindingen heb ik geen reactie gekregen.


Sebastiaan uit Maarssen

20-08-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel erg goed geholpen bij de aanschaf van een Volvo 740, prettige medewerkers met kennis van zaken. Zeker een aanrader!!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-08-2014
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Net bedrijf, klantvriendelijk en goede service! Zeker een aanrader....


Ja, ik beveel dit aan

Fred

31-07-2014
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ja, goede service bestaat zeker nog. Een uitstekende ervaring met de APK keuring van een bijzondere auto(TVR) en een bijzonder bedrijf. Meedenken van de aanwezige mensen en zelf de persoon van de receptie kwam even assisteren. De auto is erg laag maar met creatief denken en aanwijzingen is alles tot een goed einde gekomen. Hartelijk dank en zeker een reden om terug te komen.


Ja, ik beveel dit aan