Beoordelingen Vakgarage Van der Zweep

8,7
211 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 211 beoordelingen

S uit Eastermar

15-01-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer goed behandeld en vrolijk personeel. Een aanrader om daar u auto te kopen! En de koffie smaakt er goed


Ja, ik beveel dit aan

bob uit harlingen

14-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Hulpvaardigheid & eerlijkheid kenmerkt deze leuke garage.
Zeer spontane verkoper en een fijne directeur die nergens te beroerd voor is.
Enkele dagen na aankoop van mijn nieuwe auto bleek de stuurmodule kapot te zijn, hetgeen resulteerde in een kompleet dooie auto.
Auto middels de ANWB afgeleverd bij de garage, alwaar kosten nog moeite werden bespaard op de reparatie.
Mannen, heel hartelijk dank voor de geweldige service.
Mijn volgende auto koop ik weer bij jullie.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

27-11-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Storing aan de auto. Belletje op maandag, in de middag kon ik langskomen.
Binnen 2 uur reed ik weer. Fantastische service


Ja, ik beveel dit aan

mark

24-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: een tweede auto erbij gekocht via v/d Zweep. alles goed verlopen maar na een week startte de auto niet meer. Gebeld met de garage en zij zouden er een nieuwe accu in zetten. ( ondanks dat we geen garantie hadden).
hebben wel een rekening gekregen maar deze mochten wij na een telefoontje richting de verkoper ( die ons geholpen had) verscheuren. Service


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

01-08-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ervaren als zeer klant vriendelijk en goed op de hoogte van de auto's.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

30-07-2018
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: In de etalage een prachtige zaak. Ook de meeste reviews zijn geweldig. Maar achter deze fantastische voordeur heb ik een heel andere ervaring. Onderweg kreeg ik pech. De ANWB-weghulp bracht me bij vakgarage van der Zweep te Wergea. De reparatie van mijn auto werd gedaan met een aantekening dat de abs ook defect was. Het advies was deze te laten repareren bij mijn eigen garage want daar was geen tijd meer voor. Toen mijn eigen garage - gedocumenteerd met beeldmateriaal - constateerde dat de abs defect was geraakt door een niet passend onderdeel, werd de schuld toch bij mij gelegd omdat ik niet gekozen had voor een nieuw onderdeel, maar voor een gebruikt product uit de onderdelenlijn. De reparatie moest ik betalen. Van der Zweep was echter voor geen enkele rede vatbaar, vandaar dat ik een klacht indiende bij de klachtenlijn van zijn eigen organisatie, de Vakgarage. Deze concludeerde zonder onderzoek te verrichten dat van der Zweep gelijk had, want de garage is volgens deze eigen organisatie zeer professioneel, heeft zeer deskundige monteurs en up-to-date gereedschap. Na dit teleurstellende onprofessionele resultaat dat lijkt op een slager die zijn eigen vlees controleert uiteindelijk de hulp van de Bovag ingeschakeld met als resultaat een overeenkomst dat van der Zweep de auto repareert zonder bijkomende kosten en met de juiste onderdelen die ook bij de gebruikte onderdelenlijn aanwezig zijn als de juiste onderdelen besteld worden!

Ik ben natuurlijk blij met dit bevochten resultaat maar wel met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid dat dit er niet was gekomen als van der Zweep zijn eigen gang was gegaan.

Nb. Reparatieduur: 4 juni t/m 27 juli!!!


Familie uit ROTTUM FR

12-07-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wederom een auto gekocht bij Vakgarage van der Zweep. Het is een betrouwbaar adres met goede service en advies. Hartelijk bedankt voor jullie inzet!!


Ja, ik beveel dit aan

DHV Multiservice

05-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Het auto aanbod is ronduit goed te noemen. Niets op aan te merken. Zeker een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Renate uit Leeuwarden

06-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel erg blij met mijn auto. Service echt super. Echt aan te raden...!!


Ja, ik beveel dit aan

Bastiaan uit Drachten

28-03-2018
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan