Beoordelingen Vakgarage Van der Zweep

8,7
208 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 208 beoordelingen

mark

24-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: een tweede auto erbij gekocht via v/d Zweep. alles goed verlopen maar na een week startte de auto niet meer. Gebeld met de garage en zij zouden er een nieuwe accu in zetten. ( ondanks dat we geen garantie hadden).
hebben wel een rekening gekregen maar deze mochten wij na een telefoontje richting de verkoper ( die ons geholpen had) verscheuren. Service


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

01-08-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ervaren als zeer klant vriendelijk en goed op de hoogte van de auto's.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

30-07-2018
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: In de etalage een prachtige zaak. Ook de meeste reviews zijn geweldig. Maar achter deze fantastische voordeur heb ik een heel andere ervaring. Onderweg kreeg ik pech. De ANWB-weghulp bracht me bij vakgarage van der Zweep te Wergea. De reparatie van mijn auto werd gedaan met een aantekening dat de abs ook defect was. Het advies was deze te laten repareren bij mijn eigen garage want daar was geen tijd meer voor. Toen mijn eigen garage - gedocumenteerd met beeldmateriaal - constateerde dat de abs defect was geraakt door een niet passend onderdeel, werd de schuld toch bij mij gelegd omdat ik niet gekozen had voor een nieuw onderdeel, maar voor een gebruikt product uit de onderdelenlijn. De reparatie moest ik betalen. Van der Zweep was echter voor geen enkele rede vatbaar, vandaar dat ik een klacht indiende bij de klachtenlijn van zijn eigen organisatie, de Vakgarage. Deze concludeerde zonder onderzoek te verrichten dat van der Zweep gelijk had, want de garage is volgens deze eigen organisatie zeer professioneel, heeft zeer deskundige monteurs en up-to-date gereedschap. Na dit teleurstellende onprofessionele resultaat dat lijkt op een slager die zijn eigen vlees controleert uiteindelijk de hulp van de Bovag ingeschakeld met als resultaat een overeenkomst dat van der Zweep de auto repareert zonder bijkomende kosten en met de juiste onderdelen die ook bij de gebruikte onderdelenlijn aanwezig zijn als de juiste onderdelen besteld worden!

Ik ben natuurlijk blij met dit bevochten resultaat maar wel met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid dat dit er niet was gekomen als van der Zweep zijn eigen gang was gegaan.

Nb. Reparatieduur: 4 juni t/m 27 juli!!!


Familie uit ROTTUM FR

12-07-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wederom een auto gekocht bij Vakgarage van der Zweep. Het is een betrouwbaar adres met goede service en advies. Hartelijk bedankt voor jullie inzet!!


Ja, ik beveel dit aan

DHV Multiservice

05-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Het auto aanbod is ronduit goed te noemen. Niets op aan te merken. Zeker een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Renate uit Leeuwarden

06-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel erg blij met mijn auto. Service echt super. Echt aan te raden...!!


Ja, ik beveel dit aan

Bastiaan uit Drachten

28-03-2018
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Christina uit Warten

22-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super blij met m'n auto!! Goede service, prachtige kleur! En snelle levering! Zeker aan te bevelen


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Groningen

22-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben hier onlangs een Golf Plus gekocht. Het contact en de service hebben wij als zeer positief ervaren! Daarnaast kregen we een mooie inruilwaarde voor onze oude auto.


Ja, ik beveel dit aan

Gerben uit Swichum

25-01-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Van de week een tweedehands Volkswagen Polo via van der Zweep gekocht. Uiterst vriendelijk en betrokken geholpen, de volgende wordt absoluut weer via van der Zweep aangeschaft.


Ja, ik beveel dit aan