Beoordelingen Vakgarage van Laar

9,0
964 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,6
931 t/m 940 van 964 beoordelingen

Edwin uit Haarlem

17-04-2015
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom inmiddels alweer 7 jaar bij dit bedrijf en heb er zeer goede ervaringen mee. Er wordt altijd netjes overlegd wat de kosten zijn en er wordt niks vervangen zonder dat dit eerst overlegd wordt.


Ja, ik beveel dit aan

Leni uit Haarlem

25-03-2015
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Gezien mijn leeftijd (89 jaar) heb ik helaas mijn auto moeten verkopen. Sinds 1962 heb ik mijn auto altijd in onderhoud gehad bij deze garage. Nooit problemen en een uitstekende service. De laatste jaren werd mijn auto voor een service beurt gehaald en gebracht zonder bijkomende kosten. Service, betrouwbaarheid en persoonlijke betrokkenheid staan hoog in het vaandel bij dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Hannie uit Haarlem

17-03-2015
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Aad uit Haarlem

24-12-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Sedert 1987 heeft van Laar mijn achtereenvolgende auto's tot mijn volle tevredenheid onderhouden.
Het is "om de hoek". Dit is voor mij ook een pluspunt.
Frank sleutelt ook zelf en heeft daardoor geen hoge overheadskosten. Geen overbodig baliepersoneel.
Als gepensioneerd technicus met voorheen een eigen bedrijf, denk ik een betrouwbare beoordeling te kunnen maken.


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Velserbroek

11-08-2014
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De ervaring van Jeroen staat in schril contrast met onze eigen ervaringen van de afgelopen 25 jaar. Begonnen met een auto en inmiddels met vier auto’s zijn wij zeer tevreden klanten van Autobedrijf Van Laar BV. Zowel bij het onverwachts binnen lopen voor een technisch probleem of vraag, maar ook voor onderhoud is er louter sprake van een goede begeleiding en een gedegen advies. Mocht er onverhoopt een onverwacht mankement met een navenant herstel bedrag worden geconstateerd, wordt eerst ruggespraak gehouden alvorens er wordt overgegaan tot vervanging van het onderdeel. Dit louter om verrassingen te voorkomen. Ook bij aankoop wordt een gedegen en onafhankelijk advies gegeven. Kortom: Medewerkers die meedenken, er voor de klant zijn en voor meer dan 100% service gaan. Een bedrijf om juist bij anderen onder de aandacht te brengen, want hier is nog steeds sprake van een persoonlijke klant relatie in plaats van dat je een nummer bent op een lange onpersoonlijke lijst.


Ja, ik beveel dit aan

Stephan uit Velserbroek

10-08-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Als je een probleem hebt met je auto dan hoef je maar even langs te rijden en kijken ze wat je probleem is met je auto. Als het zo opgelost kan worden lossen ze het meteen voor je op waar je bij staat. Bij aanschaf van nieuwe auto's geven ze je een goed advies. Zeer tevreden over dit bedrijf. En blijf er nog jaren komen.


Ja, ik beveel dit aan

Mike uit Haarlem

08-08-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom reeds jaren bij autobedrijf van Laar en heb daar diverse auto' s gekocht en in onderhoud gehad.
Prima bedrijf. Deze week was er een probleempje na een apk keuring , na contact opgenomen te hebben kon ik meteen terecht en hij rijdt weer als een zonnetje.
Zeker aan te bevelen , professioneel, kantvriendelijk en betrokken.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Haarlem

06-08-2014
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij Autobedrijf Van Laar altijd een auto gekocht. In de zomer van 2011 had Frank geen zin meer om een auto te zoeken. Direct overgestapt naar het Motorhuis.

Geen aanrader. Slechte en onprofessionele service.


Jeroen uit Haarlem

06-08-2014
1,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: In 2012 heb ik hier helaas een positieve review geplaatst. Deze wil ik veranderen naar een negatieve review. Na een service beurt van maar liefst 950 euro dat mij van te voren niet medegedeeld was, ben ik 3x teruggekomen. De eerste keer heeft meneer de radio niet vastgemaakt, en de schroeven heeft hij laten verdwijnen. Dit onder het idee van het inbouwen van de radio. De radio zat los in de auto, maar hier werden wel kosten voor gerekend. De tweede keer hing de hele voorbumper nog los, schroeven waren niet vastgemaakt en de bumper hing los. Daarnaast had ik zelf een nieuw onderdeel op de sloop gekocht voor in de koplamp, maar meneer had deze per ongeluk kapot gemaakt en daarom moest er een nieuwe in. Extra kosten waren 95 euro voor een koplamp motor die nog geen 25 euro kost.

De laatste keer was de druppel. Bij het controleren van het sierstuk op de uitlaat, zag ik dat er een groot stuk van de achterste uitlaatpijp was afgezaagd. Dit was met een ijzerzaagje gedaan en de stukjes zaten er nog los aan. Nadat ik om verklaring gevraagd heb, ontkende de eigenaar van het bedrijf dat hij dit gedaan had. Toen ik hem op zijn knieen hiernaar heb laten kijken gaf hij toe dat hij het gedaan had, maar dat het niet meer op te lossen viel. Na dreigen met aangifte bij de politie kon in 1x de portemonnee getrokken worden en kon er een bedrag betaalt worden als ik mijn mond maar verder hield. Dit bedrijf is helaas na jaren goede service verandert in een aftandse tent waar men rommelt en veelal jonge kereltjes laat aanrommelen. Hier komen wij nooit meer terug.


Jeroen uit Haarlem

04-06-2014
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Van Laar is een nette en betrouwbare garage. Ik ben blij dat ze me werden aanbevolen toen ik hier in de buurt kwam wonen.


Ja, ik beveel dit aan