Beoordelingen Vakgarage van Laar

9,0
978 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,6
941 t/m 950 van 978 beoordelingen

Adriaan uit Haarlem

02-12-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Haarlem

17-11-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: betrouwbaar en deskundig


Ja, ik beveel dit aan

Heidi uit Haarlem

16-08-2016
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer fijne garage waar ze weten wat ze doen. ook houden ze als klant goed op de hoogte ,als er extra werkzaamheden nodig zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Haarlem

01-06-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: We zijn al een vele jaren klant bij Van Laar. Frank en z'n team hebben ons altijd goed geholpen. Ze zijn deskundig, vriendelijk en zoeken naar de beste oplossing!
Laatst moest er een dringende reparatie gebeuren (versleten pakking) en toen heeft Frank alles uit de kast getrokken zodat wij toch de dag erna van de auto gebruik konden maken om naar België te rijden. Topservice!


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Haarlem

17-04-2015
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom inmiddels alweer 7 jaar bij dit bedrijf en heb er zeer goede ervaringen mee. Er wordt altijd netjes overlegd wat de kosten zijn en er wordt niks vervangen zonder dat dit eerst overlegd wordt.


Ja, ik beveel dit aan

Leni uit Haarlem

25-03-2015
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Gezien mijn leeftijd (89 jaar) heb ik helaas mijn auto moeten verkopen. Sinds 1962 heb ik mijn auto altijd in onderhoud gehad bij deze garage. Nooit problemen en een uitstekende service. De laatste jaren werd mijn auto voor een service beurt gehaald en gebracht zonder bijkomende kosten. Service, betrouwbaarheid en persoonlijke betrokkenheid staan hoog in het vaandel bij dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Hannie uit Haarlem

17-03-2015
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Aad uit Haarlem

24-12-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Sedert 1987 heeft van Laar mijn achtereenvolgende auto's tot mijn volle tevredenheid onderhouden.
Het is "om de hoek". Dit is voor mij ook een pluspunt.
Frank sleutelt ook zelf en heeft daardoor geen hoge overheadskosten. Geen overbodig baliepersoneel.
Als gepensioneerd technicus met voorheen een eigen bedrijf, denk ik een betrouwbare beoordeling te kunnen maken.


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Velserbroek

11-08-2014
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De ervaring van Jeroen staat in schril contrast met onze eigen ervaringen van de afgelopen 25 jaar. Begonnen met een auto en inmiddels met vier auto’s zijn wij zeer tevreden klanten van Autobedrijf Van Laar BV. Zowel bij het onverwachts binnen lopen voor een technisch probleem of vraag, maar ook voor onderhoud is er louter sprake van een goede begeleiding en een gedegen advies. Mocht er onverhoopt een onverwacht mankement met een navenant herstel bedrag worden geconstateerd, wordt eerst ruggespraak gehouden alvorens er wordt overgegaan tot vervanging van het onderdeel. Dit louter om verrassingen te voorkomen. Ook bij aankoop wordt een gedegen en onafhankelijk advies gegeven. Kortom: Medewerkers die meedenken, er voor de klant zijn en voor meer dan 100% service gaan. Een bedrijf om juist bij anderen onder de aandacht te brengen, want hier is nog steeds sprake van een persoonlijke klant relatie in plaats van dat je een nummer bent op een lange onpersoonlijke lijst.


Ja, ik beveel dit aan

Stephan uit Velserbroek

10-08-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Als je een probleem hebt met je auto dan hoef je maar even langs te rijden en kijken ze wat je probleem is met je auto. Als het zo opgelost kan worden lossen ze het meteen voor je op waar je bij staat. Bij aanschaf van nieuwe auto's geven ze je een goed advies. Zeer tevreden over dit bedrijf. En blijf er nog jaren komen.


Ja, ik beveel dit aan