Beoordelingen Vakgarage Van Oosterwijk

8,9
195 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
181 t/m 190 van 195 beoordelingen

Marco uit tilburg

13-10-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Kan van alles zeggen maar geweldig op alle fronten is het gewoon


Ja, ik beveel dit aan

Werner uit Gilze

04-03-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer klantvriendelijk en meedenkend. Staan altijd voor je klaar. Absoluut een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Donald uit Goirle

21-04-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij doen al jaren zaken met deze garage. Het voornaamste kenwoorden zouden "eerlijk en openhartig" moeten zijn. Verder zijn zij uitermate vriendelijk en behulpzaam.


Ja, ik beveel dit aan

Joep uit Tilburg

07-10-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prettige, vooral duidelijke communicatie. Correct inspelend op de wensen van de klant. Prima prijs / kwaliteit verhouding. Doen net iets meer dan afgesproken.


Ja, ik beveel dit aan

koos / ad uit Goirle

20-04-2013
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een bedrijf dat nog mee denkt met zijn klanten. Een team dat ook altijd zeer vriendelijk is en de klanten zeer goed te woordt staan. Men draait er niet om heen als er iets is dat de klant moet weten en ze bellen ook altijd van te voren op als er iets is dat vervangen moet worden en wat het ook gaat kosten. Een team waar je altijd op terug kunt vallen. De service is van zeer hoge kwaliteit. Heren gaat zo verder.


Ja, ik beveel dit aan

Wil uit Loon op Zand

02-10-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ben al sinds 1972 klant. Zeer tevreden over aanschaf en onderhoud van zowel nieuwe als gebruikte auto's)
Goede service en klantvriendelijkheid zijn voor Vakgarage Van Oosterwijk normaal!


Ja, ik beveel dit aan

Pieter CWM uit Goirle

08-11-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dit is tenminste een bedrijf, dat belt wanneer de kosten van de reparatie hoger uitvallen dan verwacht.
Verder word je er vriendelijk geholpen en staat altijd de koffie klaar.


Ja, ik beveel dit aan

DHT Verhuisservfice uit Tilburg

30-10-2011
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Domien uit 5045 AM Tilburg

30-10-2011
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Antonio uit Tilburg

29-10-2011
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan