Beoordelingen Vakgarage Van 't Hoog Andelst

9,2
108 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 108 beoordelingen

Dirk uit Arnhem

04-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een verzorgd en net bedrijf met vriendelijk personeel dat je de ruimte laat om eerst rond te kijken. Ook goede service ook na aankoop van een auto.
proefrit was geen enkel probleem. Wat wij bij andere bedrijven anders er


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Best

01-06-2018
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Waardeloos bedrijf, dit zijn klare oplichters, bij aankomst ophalen van mijn Fiat 500 stond hij al zonder stroom. Er werd gezegd dat er een nieuwe accu ingezet zou worden.
Nu blijkt dit dus niet het geval te zijn (oude accu).
Orginele was eruit gehaalsd en omgewisseld met merkloze oude accu. Niets kopen bij deze oplichters!!!!!!!


Gijs uit Maurik

09-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zijn daar zeer netjes en keurig geholpen. Werd zelfs nog 3 weken na de koop gebeld of alles nog naar wens was. Waar hoor je zoiets nog.


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Ede

01-05-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij dit bedrijf is de klant nog koning. hier kunnen heel wat bedrijven een voorbeeld aan nemen. Ruime keuze.


Ja, ik beveel dit aan

Denise uit Geldermalsen

20-04-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Correct Garage bedrijf, niet opdringerig.


Ja, ik beveel dit aan

Annemiek & Jos uit Nijmegen

09-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super, vriendelijke fijne mensen


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Ochten

02-03-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooi bedrijf! Jochem is een spontane jongen die weet waar hij over praat en eerlijk is. Goede ervaring en mooie auto gekocht!


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Wezep

01-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na telefonisch contact een afspraak gemaakt om een auto te bekijken .Daar aangekomen viel ons meteen de locatie op ,keurig netjes ! We werden vriendelijk ontvangen door Jochem ,die ons de auto liet zien en bijzonderheden er over vertelde. Na een proefrit te hebben gemaakt en hij mijn auto had bekeken , waren we het snel eens .De service en garantie is Top ! De auto is keurig afgeleverd. Zeer vriendelijke mensen !! Aanrader.
We zijn nu eigenaar van een witte Volvo V40 Cross Country ,en zeer tevreden !!!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Paulus uit Zelhem (Velswijk)

28-02-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onze oude trouwe "bak" was dringend aan vervanging toe en na lang zoeken uitgekomen bij Jochem en zijn mannen in Andelst waar wij een prachtige Fiat 500 twinair hebben gekocht.
Wat kleine klachten over de auto uitstekend opgepakt en onder garantie verholpen.
Aangezien wij niet echt om de hoek wonen vinden zij het volkomen normaal dat, in overleg, eventuele problemen mogen worden hersteld bij mijn eigen garage hier in de buurt. Grote klasse en klantvriendelijk!


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Opheusden

26-02-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super kundig en goed bedrijf met een enorm goede service.
Altijd een luisterend oor naar de problemen die er zijn,ook al is het ontzettend druk.
Verder nooit vage reparaties wat nooit te achterhalen is bij bijv een onderhoudsbeurt.
Wat moet,dat moet,maar je wordt nooit belazerd wat bij diverse andere garages zeker wel het geval is.
Kortom,eerlijkheid,vakmanschap en service staan hoog in het vaandel.
Hoop nog op een lange prettige samenwerking.
Johan Roelofsen.
RVD Elektrotechniek.


Ja, ik beveel dit aan