Beoordelingen Vakgarage Van 't Hoog Andelst

9,2
110 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 110 beoordelingen

Andrea uit Amsterdam

04-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede Service


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Tilburg

18-08-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: In Mei een auto gekocht met garantie, na een tweetal maanden had ik een paar probleempjes/storingen.
Een afspraak gemaakt met de werkplaats en deze hebben de probleempjes keurig opgelost.( topie karel )
ik ben dik tevreden hoe zij met hun klanten omgaan,

Gr Hans van Korven


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Arnhem

04-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een verzorgd en net bedrijf met vriendelijk personeel dat je de ruimte laat om eerst rond te kijken. Ook goede service ook na aankoop van een auto.
proefrit was geen enkel probleem. Wat wij bij andere bedrijven anders er


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Best

01-06-2018
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Waardeloos bedrijf, dit zijn klare oplichters, bij aankomst ophalen van mijn Fiat 500 stond hij al zonder stroom. Er werd gezegd dat er een nieuwe accu ingezet zou worden.
Nu blijkt dit dus niet het geval te zijn (oude accu).
Orginele was eruit gehaalsd en omgewisseld met merkloze oude accu. Niets kopen bij deze oplichters!!!!!!!


Gijs uit Maurik

09-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zijn daar zeer netjes en keurig geholpen. Werd zelfs nog 3 weken na de koop gebeld of alles nog naar wens was. Waar hoor je zoiets nog.


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Ede

01-05-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij dit bedrijf is de klant nog koning. hier kunnen heel wat bedrijven een voorbeeld aan nemen. Ruime keuze.


Ja, ik beveel dit aan

Denise uit Geldermalsen

20-04-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Correct Garage bedrijf, niet opdringerig.


Ja, ik beveel dit aan

Annemiek & Jos uit Nijmegen

09-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super, vriendelijke fijne mensen


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Ochten

02-03-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooi bedrijf! Jochem is een spontane jongen die weet waar hij over praat en eerlijk is. Goede ervaring en mooie auto gekocht!


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Wezep

01-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na telefonisch contact een afspraak gemaakt om een auto te bekijken .Daar aangekomen viel ons meteen de locatie op ,keurig netjes ! We werden vriendelijk ontvangen door Jochem ,die ons de auto liet zien en bijzonderheden er over vertelde. Na een proefrit te hebben gemaakt en hij mijn auto had bekeken , waren we het snel eens .De service en garantie is Top ! De auto is keurig afgeleverd. Zeer vriendelijke mensen !! Aanrader.
We zijn nu eigenaar van een witte Volvo V40 Cross Country ,en zeer tevreden !!!!!!


Ja, ik beveel dit aan