Beoordelingen Vakgarage van ´t Hoog Zaltbommel

8,6
76 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 76 beoordelingen

Rob uit Nieuwegein

18-03-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goede ontvangst, eerlijk en deskunidg advies over merk auto gekregen dus niet alleen de pluspunten gehoord, goede inruilprijs en 1 dag eerder dan verwacht was de "nieuwe"gebruikte auto klaar voor aflevering.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Erg goede ervaring gehad bij dit bedrijf. Goede service en met een goed gevoel een auto aangeschaft


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne ervaring. Komt de afspraken netjes na, en levert zelfs nog extra service door versleten banden te vervangen voor 2 nieuwe.


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Hoek van Holland

12-03-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Vincent uit Lelystad

29-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

John uit Hoorn

22-12-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed geholpen en de auto perfect afgeleverd en komen afspraak zeker na 100% betrouwbaar super bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-10-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Alblasserdam

13-10-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Snelle actie, goede aandacht voor de klant. Alleen misten we standaarduitrusting: gevaren driehoek, hestje ed.


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Berkel-Enschot

13-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Albert uit Haaren

13-10-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Laag drempeling , stralen vertrouwen uit en geven vertrouwen.


Ja, ik beveel dit aan