Beoordelingen Vakgarage van ´t Hoog Zaltbommel

8,6
78 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 78 beoordelingen

Kimberly uit Waardenburg

02-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Erg positieve ervaring. Goede service, op vakkundige wijze werden wij geholpen met de aanschaf van mijn onze nieuwe auto. Hierbij werd goed rekening gehouden met onze wensen en ons budget. Wij zouden hier zeker ook weer voor een volgende auto gaan kijken.


Ja, ik beveel dit aan

Tina uit Drunen

17-04-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk, professionals en aftersales uitmuntend


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Nieuwegein

18-03-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goede ontvangst, eerlijk en deskunidg advies over merk auto gekregen dus niet alleen de pluspunten gehoord, goede inruilprijs en 1 dag eerder dan verwacht was de "nieuwe"gebruikte auto klaar voor aflevering.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Erg goede ervaring gehad bij dit bedrijf. Goede service en met een goed gevoel een auto aangeschaft


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne ervaring. Komt de afspraken netjes na, en levert zelfs nog extra service door versleten banden te vervangen voor 2 nieuwe.


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Hoek van Holland

12-03-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Vincent uit Lelystad

29-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

John uit Hoorn

22-12-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed geholpen en de auto perfect afgeleverd en komen afspraak zeker na 100% betrouwbaar super bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-10-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Alblasserdam

13-10-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Snelle actie, goede aandacht voor de klant. Alleen misten we standaarduitrusting: gevaren driehoek, hestje ed.


Ja, ik beveel dit aan