Beoordelingen Vakgarage Van 't Hoog

8,8
660 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 660 beoordelingen

Horace uit Apeldoorn

14-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bijzonder klantgericht bedrijf, blinkende showroom, goed geoutilleerde werkplaats, en zeer eerlijke en tegelijkertijd deskundige mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Corry uit 2914 PJ Nieuwerkerk aan den IJssel

13-11-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: prima service, aardige mensen en een leuke hond.
( locatie wat laag beoordeeld ivm afstand maar daar heb ik zelf voor gekozen)


Ja, ik beveel dit aan

Erica uit Gorinchem

12-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb een goeie ervaring. Ga zo door.


Ja, ik beveel dit aan

Anita uit Schoonhoven

10-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik kon heel snel terecht om bij een auto te kijken, toen ik binnen kwam lopen werd de auto gelijk voor gereden voor een proefrit! Ook de koop ging daarna soepel! En als kers op de taart, kon ik mijn nieuwe auto gelijk meenemen! Ze deden gelijk een APK! Super tevreden, klantvriendelijkheid dikke 10!


Ja, ik beveel dit aan

Steven uit Bergambacht

10-11-2018
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Piet Verrips uit Groot Ammers

08-11-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij hebben goede ervaringen met uw bedrijf. Wij houden van korte lijnen en dat er gedaan wordt wat er gezegd is. Ga zo door, en blijven opletten!!


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Hilversum

07-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij garage van 't Hoog heb ik een Seat Mii gekocht voor een scherpe prijs. De auto kreeg voor aflevering een grote beurt. De Garage maakte een zeer betrouwbare indruk. De service is zeer goed. Eenzelfde soort auto qua leeftijd en kilometers elders aanmerkelijk duurder.


Ja, ik beveel dit aan

Darren uit Nieuwpoort

07-11-2018
8,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Uitmuntend


Ja, ik beveel dit aan

Lennart uit Ede

06-11-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kon op korte termijn terrecht voor Apk.


Ja, ik beveel dit aan

Thijs uit Nieuwegein

05-11-2018
9,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Leuk bedrijf met vriendelijke en, in mijn ogen in ieder geval, deskundig personeel. Helaas had ik de pech een auto aan te schaffen waar wel wat aan bleek te mankeren, waaronder een erg hardnekkige motorstoring. (Motormanagementlampje bleef steeds branden) Wel is alles in het werk gesteld om deze storing op te lossen, en nu lijkt dit toch echt te zijn gelukt. Al met al is de auto een maand weggeweest om de oorzaak te kunnen achterhalen.
Toch...niks meer dan lof over dit bedrijf. Geen opdringerige verkopers, altijd koffie, chocomel en tekenpapier voor de kinderen, goede (telefonische) bereikbaarheid, vriendelijke beantwoording van alle vragen en geen habbietabbie-oplossingen bij (technische) problemen.
Als de Captiva weer aan vervanging toe is ga ik zeker weer eerst bij dit bedrijf kijken of ze wat leuks hebben staan.


Ja, ik beveel dit aan