Beoordelingen Vakgarage Van 't Hoog

8,8
758 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 758 beoordelingen

Bob uit Papendrechte

19-04-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Jans is lief, de hond ook. En toen gingen ze mijn auto repareren en de monteurs waren ook lief. Daarna zijn we nog in de wasstraat geweest en dat was helemaal leuk.

Einde

Bob van Klaveren


Ja, ik beveel dit aan

Corischja uit Schelluinen

19-04-2019
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede service, kennis en kunde.


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Dordrecht

18-04-2019
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik ben super tevreden! Auto was stilgevallen en daaruit kwam een bewerkelijke reparatie, die toch nog binnen 2 dagen verholpen is. Prima service, professioneel en vriendelijk personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Lenie uit Schoonhoven

17-04-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jolanda uit Schoonhoven

15-04-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het welkom gevoel, de rust en het gemak om rond te kijken.
Alle tijd om vragen te stellen, het vertrouwen geven bij het maken van een proefrit. Alles rondom de aanschaf van de auto werd netjes afgehandeld.
Op de dag dat we de auto kwamen halen stond deze al te glimmen met een grote rode strik klaar, dat vond ik de kers op de taart.
En of het nog niet genoeg was kregen we ook nog een grote plak chocolade met een foto van onze auto erop, tjonge, jonge ik voelde me echt verwend, super zeer feestelijk allemaal.


Ja, ik beveel dit aan

van der Wal elektrotechniek BV uit Alblasserdam

15-04-2019
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-04-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vakkundig en super vriendelijk personeel! Complimenten aan het team!


Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Nieuwegein

12-04-2019
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Het onderhoud is zeer goed uitgevoerd en alles volgens afspraak. De service was uitmuntend, zeer prettig!


Ja, ik beveel dit aan

Diana uit Groot-Ammers

12-04-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

D uit Vlaardingen

11-04-2019
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan