Beoordelingen Vakgarage Van 't Hoog

8,8
759 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
721 t/m 730 van 759 beoordelingen

Henry uit Amstelveen

29-10-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Tessa uit Nieuwerkerk aan den ijssel

24-10-2012
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Afgelopen zaterdag mijn allereerste eigen auto hier gekocht!
Erg leuk bedrijf, top service, vriendelijk personeel en een mooi assortiment keuzes in verschillende prijsklasses! TOP!


Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Nieuwegein

21-10-2012
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onze ervaring was zeer positief en prettig


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Zoetermeer

20-10-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer goed.
Ben er goed geholpen.
De auto is zeer netjes afgeleverd alles is na gekeken.
Toen ik de auto kwam ophalen hadden ze uit zich zelf de 2 voorbanden vervangen!
Deze konden makkelijk nog 15.000km mee!
Ik zou iedereen die op zoek is naar een andere auto dit autobedrijf aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Karin uit Hilversum

06-10-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een gebruikte Audi gekocht bij dit bedrijf. Deze werd aangeboden op internet, zowel op marktplaats als op hun eigen site natuurlijk.

De auto zag er (zeker voor 10 jaar oud) goed uit, en men gaf veel informatie over de staat van onderhoud. De boekjes waren aanwezig en de auto was hier al 4 jaar onderhouden.

De kleine gebreken werden zonder probleem hersteld, en er was zonder inruil te onderhandelen over de prijs. Voor de eventueel in te ruilen auto werd trouwens een faire prijs geboden, het was mijn keus toch 2 auto's aan te houden.

Bij aflevering waren de gemaakte afspraken keurig nagekomen. De NAP werd op papier meegegeven, en ook de onderhoudshistorie (bij dit bedrijf) werd meegegeven.

De tijd zal leren hoe de auto op lange termijn bevalt, maar met 6 maanden BOVAG-garantie en de manier van zakendoen van dit bedrijf ben ik vol vertrouwen!


Ja, ik beveel dit aan

Atie uit Arkel

23-09-2012
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-09-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Auke uit Zaltbommel

23-09-2012
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Uitermate een professioneel bedrijf, ook inzake electronische kundigheid en niet te vergeten de klantvriendelijkheid en de uitstekende service, mbt tot vervangend vervoer.


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit Hardinxveld-Giessendam

22-09-2012
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Suzanne uit Rijsbergen

22-09-2012
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan