Beoordelingen Vakgarage Van Winsum

8,6
32 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 32 beoordelingen

René uit Zwolle

18-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: No nonce benadering. Je koopt wat je ziet. Eerlijk is eerlijk


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-10-2018
5,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 2e hands auto gekocht. Bij aankoop zelf moeten aangeven dat er volgens hun voorwaarden 6 maanden garantie op zat, terwijl 3 maanden in het koopcontract stond.
Binnen 6 maanden problemen met de EGR, maar in plaats van vervangen werd deze uitgeprogrammeerd (stuk goedkoper).
3 maanden later enorme rookpluimen uit de auto. Toen naar een echte expert gegaan en de auto aangepakt. Ik kom er nooit weer.


Silvia uit Kampen

24-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Topgarage! Gewoon eerlijk en komen de gemaakte afspraken na. Ik koop daar als vrouw al meer dan 30 jaar auto’s. Voor mij geen andere garage.


Ja, ik beveel dit aan

Marian uit Biddinghuizen

31-08-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een aantal jaar ervaring met deze vakgarage. Ben zeer tevreden, altijd vriendelijk en deskundig. Een onderhouds beurt nodig of APK altijd plek op korte termijn. Top garage


Ja, ik beveel dit aan

klaas uit swifterbant

11-06-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: vanaf 1982 ervaring met dit bedrijf en naar tevreden. Zelf rij ik al 49 jaar Fiat


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-06-2018
2,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer negatieve ervaring. Eerst blijkt dat ze een dubbele afspraak hebben gemaakt en dan blijkt dat ze een andere auto hebben staan dan we hebben besproken. Erg slordig en onprofessioneel: hier doen we nooit meer zaken mee.


Anoniem uit Kampen

11-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vandaag m'n Golf bij deze garage voor een APK en (hoognodig) onderhoud gehad. Alles is keurig geregeld, binnen een dag. Duidelijke uitleg wat er nodig was en allemaal netjes vervangen.


Ja, ik beveel dit aan

RHH uit Zwolle

20-03-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Kom al enkel jaren bij van Winsum voor onderhoudt, ondanks dat ik mijn andere auto daar niet heb gekocht, wordt je er als klant perfect behandeld en kan je er altijd terecht.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-03-2018
1,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Leo uit Kampen

20-02-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben al jaren klant bij van Winsum, veel auto's gekocht, eerst bij senior en nu al jaren bij junior, bij van Winsum ben en voel je echt een klant, de koffie staat altijd klaar, het onderhandelen gaat zeer gemoedelijk en succesvol!
Kortom een echte aanrader, ook voor een goede reparatie ben je aan het goede adres!!


Ja, ik beveel dit aan