Beoordelingen Vakgarage Van Winsum

8,6
35 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 35 beoordelingen

Jan Kees uit Elburg

28-02-2019
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Omdat ik een lekke kreeg ben ik naar de dichtstbijzijnde garage gereden. Dat was Van Winsum. Binnen half uur kon ik weer verder, de band was gerepareerd. In die tussentijd lekker gekletst met de monteur en zeer vriendelijk geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Maurice uit Oldenzaal

24-11-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Netjes en eerlijk zaken mee gedaan en eerlijk met het oplossen van een klein probeempje van onze nissan xtrail


Ja, ik beveel dit aan

Freek uit Arnhem

21-11-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Top service! Ongeveer 9 maanden geleden een andere accu er in laten zetten. Er zat een 50 ampère accu en deze is er ook weer in gezet. Ik heb een Diesel en dan moet er een 60 ampère accu in. Hierover gebeld en ik kon direct terecht voor het omwisselen van de accu. Hiervoor alleen de meerprijs voor de accu betaald. Erg fijn dat het op deze manier opgelost kon worden. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik super tevreden ben over de service. Ik kan deze garage iedereen aanraden!


Ja, ik beveel dit aan

René uit Zwolle

18-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: No nonce benadering. Je koopt wat je ziet. Eerlijk is eerlijk


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-10-2018
5,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 2e hands auto gekocht. Bij aankoop zelf moeten aangeven dat er volgens hun voorwaarden 6 maanden garantie op zat, terwijl 3 maanden in het koopcontract stond.
Binnen 6 maanden problemen met de EGR, maar in plaats van vervangen werd deze uitgeprogrammeerd (stuk goedkoper).
3 maanden later enorme rookpluimen uit de auto. Toen naar een echte expert gegaan en de auto aangepakt. Ik kom er nooit weer.


Silvia uit Kampen

24-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Topgarage! Gewoon eerlijk en komen de gemaakte afspraken na. Ik koop daar als vrouw al meer dan 30 jaar auto’s. Voor mij geen andere garage.


Ja, ik beveel dit aan

Marian uit Biddinghuizen

31-08-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een aantal jaar ervaring met deze vakgarage. Ben zeer tevreden, altijd vriendelijk en deskundig. Een onderhouds beurt nodig of APK altijd plek op korte termijn. Top garage


Ja, ik beveel dit aan

klaas uit swifterbant

11-06-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: vanaf 1982 ervaring met dit bedrijf en naar tevreden. Zelf rij ik al 49 jaar Fiat


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-06-2018
2,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer negatieve ervaring. Eerst blijkt dat ze een dubbele afspraak hebben gemaakt en dan blijkt dat ze een andere auto hebben staan dan we hebben besproken. Erg slordig en onprofessioneel: hier doen we nooit meer zaken mee.


Anoniem uit Kampen

11-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vandaag m'n Golf bij deze garage voor een APK en (hoognodig) onderhoud gehad. Alles is keurig geregeld, binnen een dag. Duidelijke uitleg wat er nodig was en allemaal netjes vervangen.


Ja, ik beveel dit aan