Beoordelingen Vakgarage Van Winsum

8,7
29 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 29 beoordelingen

Marian uit Biddinghuizen

31-08-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een aantal jaar ervaring met deze vakgarage. Ben zeer tevreden, altijd vriendelijk en deskundig. Een onderhouds beurt nodig of APK altijd plek op korte termijn. Top garage


Ja, ik beveel dit aan

klaas uit swifterbant

11-06-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: vanaf 1982 ervaring met dit bedrijf en naar tevreden. Zelf rij ik al 49 jaar Fiat


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-06-2018
2,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer negatieve ervaring. Eerst blijkt dat ze een dubbele afspraak hebben gemaakt en dan blijkt dat ze een andere auto hebben staan dan we hebben besproken. Erg slordig en onprofessioneel: hier doen we nooit meer zaken mee.


Anoniem uit Kampen

11-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vandaag m'n Golf bij deze garage voor een APK en (hoognodig) onderhoud gehad. Alles is keurig geregeld, binnen een dag. Duidelijke uitleg wat er nodig was en allemaal netjes vervangen.


Ja, ik beveel dit aan

RHH uit Zwolle

20-03-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Kom al enkel jaren bij van Winsum voor onderhoudt, ondanks dat ik mijn andere auto daar niet heb gekocht, wordt je er als klant perfect behandeld en kan je er altijd terecht.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-03-2018
1,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Leo uit Kampen

20-02-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben al jaren klant bij van Winsum, veel auto's gekocht, eerst bij senior en nu al jaren bij junior, bij van Winsum ben en voel je echt een klant, de koffie staat altijd klaar, het onderhandelen gaat zeer gemoedelijk en succesvol!
Kortom een echte aanrader, ook voor een goede reparatie ben je aan het goede adres!!


Ja, ik beveel dit aan

Karel uit Kampen

05-11-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Garagebedrijf van Winsum is nog ouderwetse kwaliteit!
Ik kocht er vorig jaar een Fiat Bravo geïmporteerd uit Duitsland met de juiste onderhoudshistorie.
Het personeel reageert snel, ook wanneer je tussendoor iets kleins hebt zoals en lampje vervangen.
Zeer tevreden over dit bedrijf en de auto waarin ik rij.
Zowel in onderhoud als aanschaf van een andere auto zeer geschikt en professioneel!


Ja, ik beveel dit aan

Koen

28-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben in de zomer na een zwaar ongeval een andere auto moeten aanschaffen. Via internet kwam ik bij de vakgarage in winsum (wij wonen regio breda). De auto is snel voor ons in orde gemaakt en voor een hele redelijke en eerlijke prijs aan ons verkocht. Een erg geïnteresseerde verkoper eigenaar die ook erg begaan was met onze situatie (gelukkig geen gewonden gevallen). We hebben de auto nu enkele maanden in bezit naar volle tevredenheid. Bedankt voor de fijne en snelle service !!!!


Ja, ik beveel dit aan

Hester uit Kampen

22-04-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan