Beoordelingen Autobedrijf Van Yperen

8,8
71 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 71 beoordelingen

Barbra uit Zwolle

08-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zaterdag een prachtige 2e hands Passat CC gekocht. Goeie prijs en eerlijk inruilaanbod voor onze oude auto. Zondag ging een lampje branden met indicatie voor een serieuze motor storing. Ook geen Bluetooth verbinding mogelijk, ondanks dat dit was geadverteerd. Maandag gebeld hoe we het gingen oplossen. Dinsdag werd de storing verholpen ( oliedop bleek niet goed aangedraaid) en heeft van Yperen voor ons de Bluetooth module voor hun rekening extern laten installeren. Helemaal fijn en meer dan tevreden. Onze volgende auto komt weer van deze topzaak!


Ja, ik beveel dit aan

Marlon uit Rotterdam

06-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Venray

02-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vertrouwelijk en gewoon


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Aalsmeer

20-02-2019
7,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Aardig bedrijf! De senior verkoper is erg serieus. De junior manager is een joviale vent. Bij de nieuwe auto had ik wel koffie en een bloemetje verwacht, maar helaas.
Ook dat kleine beetje benzine in de nieuwe auto was wat zielig. Verder verliep alles redelijk. De senior kan echt beter.


Ja, ik beveel dit aan

Rachid uit Amsterdam

16-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Nieuwveen

09-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor het eerst bij dit bedrijf. Heel correct behandeld. Supervriendelijke verkoper. Geen onzinverhalen!!


Ja, ik beveel dit aan

Ae uit Eindhoven

08-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima communicatie, nette auto afgeleverd alleen jammer dat 1 sleutelcontact al leeg was.


Ja, ik beveel dit aan

L uit Alphen aan den Rijn

04-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor de eerste keer bij deze garage naar een gebruikte auto gekeken . Prima geholpen, net bedrijf ,prima uitleg geen druk, aan te bevelen in ieder geval


Ja, ik beveel dit aan

Mike uit Kwadendamme

02-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Riet uit Uithoorn

22-12-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan