Beoordelingen Autobedrijf Van Yperen

9,5
17 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 17 beoordelingen

eric uit Leiden

06-09-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: SUPERSERVICE
Pas een auto gekocht bij dit bedrijf de magneetkoppeling van de airco bleek niet te werken en is kosteloos vervangen. Hulde
Wat een service


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Purmerend

08-09-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Afgelopen zaterdag werd mijn nieuwe Outlander Instyle afgeleverd, nadat ik half augustus een flinke proefrit gemaakt had, en was "meteen om". Yves heeft alle tijd genomen om duidelijk uit te leggen hoe alle (nieuwe) dingen werken t.o.v. mijn vorige Outlander. ik ben en blijf een zeer tevreden klant in Mijdrecht!


Ja, ik beveel dit aan

Jorrit uit Hoofddorp

20-04-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: We hebben vrijdag onze nieuwe Space Star in ontvangst mogen nemen bij Van Yperen in Aalsmeer en de ontvangst was prima. De uitleg over de auto was erg uitgebreid en je kan duidelijk zien dat de klant op nummer 1 staat bij Van Yperen.


Ja, ik beveel dit aan

Cas uit Uithoorn

26-03-2014
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede en betrouwbare service


Ja, ik beveel dit aan

patrick uit Purmerend

29-05-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben voor het eerst bij van Yperen geweest voor een onderhoudsbeurt. Vanaf het moment van afspreken tot weer afleveren, klasse. Ook een prachtige (leen) auto meegekregen omdat ik niet in de buurt woon. De uitleg van factuur, en gekregen antwoorden op mijn vragen, VALT niets aan toe te voegen, zo hoort het!! Ben blij hier klant geworden te zijn.


Ja, ik beveel dit aan

willem schrader uit mijdrecht

27-04-2013
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Amersfoort

06-02-2013
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: kom er al een tiental jaren , voor zowel aanschaf nieuwe auto als onderhoud. en nog steeds erg tevreden !!
je bent er iemand , niet zomaar een klant !! door de persoonlijke benadering en aandacht van baas en personeel .ga zo door , dan blijf ik met plezier komen !!


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Mijdrecht

06-01-2013
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klantvriendelijk; meedenkend, schappelijk en hoge service


Ja, ik beveel dit aan

henny uit vinkeveen

21-12-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

joop uit uithoorn

19-12-2012
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Als ik een keer een probleem met de auto heb rijd ik hier graag even langs. Je krijgt volle aandacht, er wordt goed gekeken en overlegd (in mijn geval: het wordt voor mij begrijpelijk gemaakt)en zo nodig wordt het probleem direct opgelost. Deze garage komt op mij als betrouwbaar over. Ik geef dus graag een hoge score.


Ja, ik beveel dit aan