Beoordelingen Vakgarage Verfaille

9,2
51 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 51 beoordelingen

T uit Hippolytushoef

16-09-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer netjes, op tijd en deskundig


Ja, ik beveel dit aan

John uit Hippolytushoef

25-07-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Monica uit Hippolytushoef

21-07-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: heel attent, vriendelijk, kundig, behulpzaam kortom fantastisch


Ja, ik beveel dit aan

Kors Jan uit Hippolytushoef

20-06-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima. Enige minpuntje vond ik dat er een luttel bedrag voor het bijvullen ruitensproeierreservoir was opgenomen. Deze had ik zelf een week eerder al afgevuld.


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Hippolytushoef

31-05-2018
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Joop uit Middenmeer

26-05-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik breng mijn auto voor de apk keuring en ik word perfect geholpen er staat altijd een leenauto klaar en ik heb geen klachten.


Ja, ik beveel dit aan

Harmke uit Hippolytushoef

24-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij zijn al vele jaren een zeer tevreden klant van Vakgarage Verfaille. De service is top!! Bij reparaties en onverwachtse problemen aan de auto wordt altijd snel en efficiƫnt gereageerd.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Wieringerwaard

12-05-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede prijs / kwaliteitsverhouding. Gratis vervangend vervoer. We hebben besloten met alle auto's in onderhoud bij Vervaille te doen.(2 prive en 1 zakelijke lesauto)


Ja, ik beveel dit aan

joop uit Hippolytushoef

07-05-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-04-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Persoonlijk, aardig, begrijpen wat ik belangrijk vind. Prima werk, snel en de manuren zijn altijd bescheiden op de rekening.


Ja, ik beveel dit aan