Beoordelingen Vakgarage Verheij & Zn

9,5
40 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 40 beoordelingen

ernst-jan

02-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit weekend onze Mazda MX5 opgehaald. Persoonlijke service wordt hier tenminste nog met hoofdletters geschreven. Veel dealer organisaties zouden hier een weekje in de leer moeten gaan. Een professioneel familiebedrijf met mooie occasions. Zeker een aanrader om te kijken of hier iets van je gading staat, als je een nieuwe auto zoekt.


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit H.I.Ambacht

20-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij 1e telefonisch contact weten ze bij Verheij meteen een prettige sfeer te creeeren. Proefrit met gebruikte auto was meteen te regelen. Ruimhartig en enthousiast. Als klant voel je dat er met je meegedacht wordt en de wil er is om een auto 100% in orde af te leveren. En is er achteraf wat, dan wordt het meteen opgelost. Grote klasse! Ook bij de rest van het personeel merk je die betrokkenheid.


Ja, ik beveel dit aan

Jetse

10-08-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs hier een auto gekocht. Erg vriendelijk en duidelijk te woord gestaan. Vakgarage Verheij & Zn komt professioneel over en ik heb dan ook vertrouwen in de aankoop.


Ja, ik beveel dit aan

Maurice uit Venlo

27-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb er een renat captur "Helly Hansen" gekocht en ben super begeleid en behandelt.
Een dorpsgarage van weleer met de vakkennis van een specialist.


Ja, ik beveel dit aan

Jasper uit Utrecht

24-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mini Cooper gekocht, uitstekend te woord gestaan en erg informatief. Snelle afhandeling met allerlei extra's!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-02-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Diana uit Woudenberg

15-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zochten een Mini Cooper en bij Vakgarage Verheij hebben we onze droomauto gevonden. We zijn ontzettend vriendelijk, geduldig en vakkundig geholpen. We hadden al bij het eerste gesprek een vertrouwelijk gevoel. Vakgarage Verheij is echt een aanrader voor een betrouwbare auto.


Ja, ik beveel dit aan

Miranda uit Gorinchem

21-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De beste garage die er is! Zeer vriendelijk personeel met verstand van zaken, er wordt goed meegedacht en geluisterd naar de wensen van de klant. Kees neemt alle tijd voor je: de klant is hier nog echt koning!
Ik ben al 25 jaar klant, heb verschillende keren bij Kees Verheij een 2e hands auto aangeschaft en breng de auto ook altijd hier voor onderhoud.
Deze garage is een echte aanrader, zowel voor de aanschaf van een auto als het onderhoud!
Ervaar het zelf!


Ja, ik beveel dit aan

Sven uit Lekkerkerk

27-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een prachtig en zeer klantvriendelijk bedrijf met veelal mooie jonge auto's welke in topstaat zijn.
Er wordt bij verkoop en levering van de auto uitgebreid de tijd voor je genomen. Geen gladde verkooppraatjes maar oprechte intresse in de klant en zijn wensen. Ik heb hier met een heel goed gevoel mijn auto gekocht en ik beveel dit bedrijf zeker aan!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

27-07-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Professioneel en vriendelijk personeel.Ik heb een auto gekocht voor een scherpe prijs!


Ja, ik beveel dit aan