Beoordelingen Vakgarage Verheij & Zn

9,4
35 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 35 beoordelingen

Anoniem

09-02-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Diana uit Woudenberg

15-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zochten een Mini Cooper en bij Vakgarage Verheij hebben we onze droomauto gevonden. We zijn ontzettend vriendelijk, geduldig en vakkundig geholpen. We hadden al bij het eerste gesprek een vertrouwelijk gevoel. Vakgarage Verheij is echt een aanrader voor een betrouwbare auto.


Ja, ik beveel dit aan

Miranda uit Gorinchem

21-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De beste garage die er is! Zeer vriendelijk personeel met verstand van zaken, er wordt goed meegedacht en geluisterd naar de wensen van de klant. Kees neemt alle tijd voor je: de klant is hier nog echt koning!
Ik ben al 25 jaar klant, heb verschillende keren bij Kees Verheij een 2e hands auto aangeschaft en breng de auto ook altijd hier voor onderhoud.
Deze garage is een echte aanrader, zowel voor de aanschaf van een auto als het onderhoud!
Ervaar het zelf!


Ja, ik beveel dit aan

Sven uit Lekkerkerk

27-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een prachtig en zeer klantvriendelijk bedrijf met veelal mooie jonge auto's welke in topstaat zijn.
Er wordt bij verkoop en levering van de auto uitgebreid de tijd voor je genomen. Geen gladde verkooppraatjes maar oprechte intresse in de klant en zijn wensen. Ik heb hier met een heel goed gevoel mijn auto gekocht en ik beveel dit bedrijf zeker aan!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

27-07-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Professioneel en vriendelijk personeel.Ik heb een auto gekocht voor een scherpe prijs!


Ja, ik beveel dit aan

Jantina uit Hardenberg

30-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een heuse speurtocht naar een betaalbaar goed autootje en vele teleurstellingen, zijn we uitgekomen bij vakgarage Verheij. Wat een openbaring om na al die omzwervingen daar terecht te komen. We zijn zeer vriendelijk ontvangen. Ook het telefonisch contact voelde gelijk al goed. Na een testrit te hebben gemaakt, wilden we de auto gelijk meenemen. Het was op een donderdagavond en ze hebben ons prima geholpen met oa de verzekering. Ze nemen de tijd voor je en komen heel betrouwbaar over. Wij zijn blij met onze Fiat Panda en hebben het er graag voor overgehad om daar 170 kilometer voor te rijden. Kees Verheij, heel hartelijk bedankt en we bevelen uw garage heel graag aan. Mvg uit Hardenberg


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Alblasserdam

31-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne garage waar het personeel de tijd voor je neemt.
Ook als het druk is.
Je wordt duidelijk en netjes te woord gestaan...heb er echt een goed gevoel bij.
Dat is niet bij elke garage het geval...top!


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Tilburg

19-11-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een garage met een gemoedelijke informele sfeer waar service en eerlijkheid hoog in het vaandel staan.


Ja, ik beveel dit aan

Wout uit Papendrecht

11-06-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ze bestaan garages met een persoonlijke benadering en verstand van zaken en goede service. Vakgarage Verheij & Zn is er zo eentje. Je merkt aan alles dat dit een vertrouwd adres is. Mijn volgende auto koop ik zeker weer bij Vakgarage Verheij & Zn!!


Ja, ik beveel dit aan

Soufiane uit DEN HAAG

25-04-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We were very happy about the human interaction and the quality of service of the people working in the garage. We came there there by chance to buy a car and we did. It was an amazing experience for us, they helped us with all the procedures as we are not very familiar with Dutch procedures. It is really a place that I recommend for any other expat like us, who is looking for a trusted person to deal with. They are very skilled and professional.


Ja, ik beveel dit aan