Beoordelingen Vakgarage Vlemmix

9,0
364 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9
341 t/m 350 van 364 beoordelingen

Henk uit Overpelt

10-09-2014
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: klantvriendelijke benadering, gezellige sfeer, vakkundige afwerking en net even dat meer meedenken met de klant.


Ja, ik beveel dit aan

Karin uit Valkenswaard

10-09-2014
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Overpelt

10-09-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: toppe Boys klasse/prima. Wij zijn tevreden en dankbaar dat deze jongens altjd klaar staan voor ons. Hou vol!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Kevin uit Valkenswaard

08-09-2014
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Mirthe uit valkenswaard

28-08-2014
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Roger uit Valkenswaard

30-07-2014
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Sinds ongeveer een jaar mijn BMW 525I uit 2005 in onderhoud bij Autocentrum Vlemmix, velgreparatie, onderhoudsbeurt, olie lekkages opgelost, spoorstangen achter vervangen, voor bumper vervangen ivm schade, apk etc naar tevredenheid uitgevoerd, het team van Vlemmix staat altijd voor je klaar.....het is voor mij dichtbij in Valkenswaard en een leenauto is voor mij belangrijk ivm mijn werk.....een tevreden klant...groet Roger vd Molen


Ja, ik beveel dit aan

tommy uit eindhoven

08-07-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit Son

07-07-2014
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: afspraak is afspraak. sms service als auto klaar is. Factuur per mail. bij overschrijding budgetafspraak,altijd overleg. super!


Ja, ik beveel dit aan

Alit uit Lommel

05-07-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Joke uit Eindhoven

04-07-2014
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: ben voor mijn moeder's auto naar deze garage gegaan.
we werden snel en correct geholpen, mijn moeder was er zeer van onder de indruk.
wat een vriendelijke mensen die netjes de tijd voor haar nemen en haar voorzien van een goed advies over wat er dient te gebeuren in een voor mijn moeder begrijpelijke taal.
Bedankt namens mijn moeder voor repareren van haar auto en de snelle manier waarop dit gebeurde.

groetjes van Joke Verstegen (eindhoven)


Ja, ik beveel dit aan