Beoordelingen Vakgarage Vlemmix

9,0
362 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9
351 t/m 360 van 362 beoordelingen

Fans uit Son en Breugel

29-06-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

26-06-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

johan uit Valkenswaard

25-06-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dit bedrijf heeft mij altijd uitstekend geholpen. Zowel qua onderhoud als bij schade. Benadering is correct en invoelend. Professionele aanpak en komen afspraken na. Prijs prestatie een topper!


Ja, ik beveel dit aan

Alit uit Lommel

23-06-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

marcel uit haarlem

05-05-2014
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: De gebroeders Vlemmix bieden een perfecte service. Gastvrije ontvangst en door hun professionele reparatie weer veilig de weg op met onze auto.


Ja, ik beveel dit aan

Esther uit Valkenswaard

19-04-2014
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Schade zeer snel en keurig gemaakt, de auto ziet er weer uit als nieuw zowel van buiten, maar ook van binnen.
De hele auto gepoets, zelfs de kleine kras die al in de lak zaten zijn zo goed als verdwenen.
Super gedaan heren, erg bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

Cindy uit Eindhoven

21-03-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik had flinke schade aan mijn auto. Autobedrijf VLemmix heeft m overgespoten en de auto is zeer mooi geworden. Ik kreeg meteen een leenauto mee die ook goed reed. Ze hebben zelfs de binnenkant gepoetst. Ik heb een splinternieuwe auto teruggekregen. Service van de beste kwaliteit. Dit is voortaan mijn autogarage.


Ja, ik beveel dit aan

Cindy uit Eindhoven

21-03-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Fabian uit Eindhoven

01-02-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vaak reparaties en onderhoud gehad bij dit bedrijf. Altijd goede en snelle service voor een mooie prijs. Auto rijdt nog steeds perfect!


Ja, ik beveel dit aan

berrie uit valkenswaard

29-01-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: ik ben via mijn zoon naar toe verwezen en ik ben blij dat ik deze jongens ontmoet heb.
ik kan iedereen aan bevelen, ze zullen je altijd correct behandelen.


Ja, ik beveel dit aan